Webbinarium 2: Fleråriga grönsaker - mer ätbart i trädgården

Arrangör Stiftelsen Skillebyholm
Tid 2023-02-07 09:0010:30
Plats Online
Fullbokad
Webbinarium 2: Fleråriga grönsaker - klimatsmart med nya smaker
 
Reservplats Webbinarium 2: Fleråriga grönsaker - klimatsmart med nya smaker
 

Webbinariet är fullbokat. Om du är trädgårdsdesigner, ansvarig för park och planteringar eller arbetar på en plantskola eller fröfirma och inte fått plats på webbinariet hör gärna av dig då vi planerar fler träffar.

Detta webbinarium vänder sig i första hand till trädgårdsdesigners, ansvariga för parker och planteringar, plantskolor. Anmäl dig genom att trycka på boka-knappen. 

Fleråriga grönsaker är ett nytt spännande inslag i trädgårdar och parker - både mat och skönhet. Med fleråriga grönsaker går det att få nya texturer och spännande smaker från tidig vår och i vissa fall även långt in på hösten. Många fleråriga grönsaker är både mycket tidigare och mer lättskötta än ettåriga motsvarigheter.

Innehåll
Vad är en flerårig grönsak?
Varför är det bra för miljön?
Exempel på fleråriga grönsaker
Design/samplanteringar
Olika växtmiljöer - vilka växter passar? 

Frågestund och kort samtal i smågrupper

När: 7 feb 2023 kl 9-10.30

Var: Digitalt via Zoom. Länk bifogas i bekräftelsen på anmälan, men kommer också att skickas till din mail när webbinariet närmar sig.

Föreläsare: Annevi Sjöberg har odlat fleråriga grönsaker i snart 10 år. Hon är även en av författarna till boken Fleråriga grönsaker - upptäck, odla njut och Skogsträdgården - odla ätbart överallt.

Varmt välkommen!