QBNetwork Business Program 2022 - registrering

Arrangör Quality Business Network Sweden
QBNetwork Business Program 2022
 QBNetwork - Connect, Learn and Grow är ett professionellt affärsnätverk med över 10 år på marknaden. Vårt program ger dig möjlighet att connecta och lära nytt tillsammans med erfarna entreprenörer och företagare. 


Vi riktar oss till kvinnliga konsulter, entreprenörer och egna företagare inom tjänstesektor, produktion och/eller innovation. Passar för dig som arbetar mot både B2B och/eller B2C. 


QBNetwork 2022 - Connect, Learn and Grow 


Deltagaravgift för att delta i QBNetwork Business Program är 4900 kr ex moms (avdragsgillt för dig som driver eget). Faktureras per kalenderår (jan-dec 2022). 


Obs. HÖSTTERMINEN 2022 kan du delta för 2450 kr ex moms. 

Så snart din ansökan är godkänd så skickas faktura till din e-post. Därefter är du välkommen att gå med i vår grupp Members Only samt delta på våra olika event under året.

Obs. Deltagare i QBN 2022 bekostar sin egen lunch/dryck på våra lunchträffar och after works. Medlemspris för att delta på QBN-dagen och Businesss Boost in Biograd under en vecka i maj 2022. 

___________________________________________


Deltagande i QBNetworks Program Connect, Learn and Grow ger tillgång till alla våra träffar och event i Stockholm och Göteborg + samtliga våra online-möten med föreläsningar och nätverksträffar.

Du får:


 • NÄTVERKA
  Delta på våra olika nätverksträffar i form av Luncher och After Work och Walk and Talk - i Stockholm och Göteborg(och enstaka träffar i Södertälje). Totalt ca 20 tillfällen/år.

 • STÄLL UT PÅ MINIMÄSSA I STOCKHOLM
  Möjlighet att delta och ställa ut på QBN-dagen på Nalen i Stockholm fredag den 25/3 samt den 21/10 2022

 • STÄLL UT PÅ MINIMÄSSA I GÖTEBORG
  Möjlighet att delta och ställa ut på Mingel med minimässa & utställare på Norges Hus i Göteborg den 7/4 samt den 6/10 2022

 • DIGITALA MÖTEN
  Ta del av våra digitala nätverksträffar, Masterminds och föreläsningar via Zoom

 • NÄTVERKA med övriga medlemmar
  Tillträde i exklusiv grupp på Facebook "Members Only 2022"

 • BYGG DITT VARUMÄRKE
  Möjlighet att bygga ditt varumärke såväl som att kampanja dina aktiviteter i vår grupp på Linkedin med över 2000 medlemmar. Samt även möjlighet att  bygga ditt varumärke och kampanja dina aktiviteter i flertalet grupper på Facebook - två av dessa har lokal förankring i Stockholm och Göteborg. 

 • WORKATION I KROATIEN
  Möjlighet att delta på vår Workation & Business Boost in Biograd 2022 (första veckan i september) -klicka här för mer info/bokning

 • PEPPTALK
  Ett kostnadsfritt affärscoaching-tillfälle (45 min.) hos Siv Thuresdotter, "Pepptalk för dig och din business"

 • Plats i vårt företagsregister med klickbar länk till din hemsida!


Vem kan ansluta sig till QBNetwork?

 • Kvinna som driver eget företag, konsult, entreprenör, tjänstesektor eller produkt och innovation. B2B och/eller B2C. Även för dig som är anställd i ledande position.

 • Även ok att ansöka för dig som är på gång att starta eget. Hos oss får du bollplank och stöttning. 

 • Deltagandet är personligt och gäller för dig och din verksamhet.


Kontakt:
Siv Thuresdotter
grundare och verksamhetsledare
siv@qbnetwork.se
tel: 076-167 09 72
www.qbnetwork.se