NPC kunskap: Hur arbetar narkotikapolisen

Arrangör Narkotikapolitiskt center
Tid 2021-03-18 14:3015:30
NPS kunskap: Hur arbetar narkotikapolisen
 

Polisens uppgift är att bidra till att tillgången till narkotika i samhället minskar, berättar Polisens hemsida. Men hur går detta till?

Lennart Karlsson, ordförande i Svensk Narkotikapolisförening, berättar i detta webbinarium om hur narkotikapolisen arbetar, såväl med de ingripande och brottsbekämpande insatserna som det brottsförebyggande arbetet. Vad betyder möjligheten till tidig upptäckt för polisens arbete, och hur fungerar lagstiftningen där? Hur ser balansen mellan ingripanden mot ”ringa” narkotikabrott och grövre brottslighet ut?

Välkommen till ett intressant webbinarium. 

Sista anmälningsdag 16 mars.


Dagen innan webbinariet kommer du att få ett mail med instruktioner för åtkomst. Kontakta oss gärna om du inte fått något. Om våra webbinarier
NPC genomför ett flertal aktiviteter som vänder sig till olika målgrupper. Just våra webbinarier riktar sig till medlemmar/tjänstemän inom organisationer eller andra funktioner som arbetar med en restriktiv narkotikapolitik.

Våra webbinarier är inte ett forum för debatt, utan för folkbildning inom denna målgrupp. Eftersom flertalet av de deltagande är ideellt engagerade privatpersoner i våra medlemsorganisationer, tillåter vi inte någon form av vidarepublicering av bilder/skärmdumpar. En inspelning av föreläsningen kommer att tillgängliggöras i efterhand.