NPC Kunskap: Recoverybegreppet – att komma tillbaka efter ett beroende.

Arrangör Narkotikapolitiskt center
Tid 2021-03-04 14:3015:30
Standardbiljett
 

Recoverymodellen får ett allt större genomslag i Europa och andra delar av världen när det gäller insatser för personer med ett etablerat missbruk och beroende. Modellen innebär att man, istället för att fokusera på ett område åt gången, arbetar samordnat; missbruksbehandling, boende, sysselsättning, fritid, socialt nätverk etc.

Webbinariet består av en inspelning från ett tidigare webbinarium. Linda Nilsson föreläser.

Dagen innan webbinariet kommer du att få ett mail med instruktioner för åtkomst. Kontakta oss gärna om du inte fått något. 

 

 

Om våra webbinarier
NPC genomför ett flertal aktiviteter som vänder sig till olika målgrupper. Just våra webbinarier riktar sig till medlemmar/tjänstemän inom organisationer eller andra funktioner som arbetar med en restriktiv narkotikapolitik.

Våra webbinarier är inte ett forum för debatt, utan för folkbildning inom denna målgrupp. Eftersom flertalet av de deltagande är ideellt engagerade privatpersoner i våra medlemsorganisationer, tillåter vi inte någon form av vidarepublicering av bilder/skärmdumpar. En inspelning av föreläsningen kommer att tillgängliggöras i efterhand.