Reservplats till Tecken - och språkläger 2021

Organisation DHB Västra
Tid 2021-08-08 13:302021-08-14 09:30
Plats TanumStrand Hotell och Konferens Grebbestad
Vuxen + inkl. anmälningsavgift (1950 kr-1450 kr) OBS. 1 vuxen väljer detta alternativ.
500 kr
Vuxen 1950 kr (betalas vid slutfakturan)
 
Barn 2-18 år (Barn 1 och 2) 1000 kr
 
Barn 2-18 år (Barn 3, 4, 5 osv) 550 kr
 
Barn 0-1 år Gratis
 
Medföljande assistent (faktureras separat, uppge fakturaadress)
 

RESERVPLATS

Välkomna till årets  
Tecken- och Språkläger

Den 8-14 augusti 2021 på Tanumstrand

Tecken- och språklägret 2021 kommer att vara på Tanumstrand. Det ligger på den vackra västkusten, nära Grebbestad. Där bor vi i stugbyn intill havet.

Vi tecknar, språkas och umgås med varann under veckan. Lägret startar redan på söndagen med registrering, information, inskolning för barn, teckenspråkskurs samt kurs i inlärningsteorier med Birgitta Spjut .

Information
Vuxna har under dagtid teckenspråkskurs och det finns olika nivåer att välja på. Vi har också kurs som riktar sig till föräldrar som har barn med språkstörning eller flerfunktionshinder eller andra som är intresserade, där inriktningen är mer samtal i grupp och information om inlärningsteorier. Kurserna ovan är obligatoriska på lägret. 
Nytt för i år är att det kommer att bli en halvdag med Birgitta Spjut för de som läser teckenspråks-kursen och en halvdag med teckenspråk för de som har kurs med Birgitta under veckan. Det kommer även erbjudas en föreläsning under veckan.
Under tiden tas barnen om hand av barnledare och gör roliga aktiviteter och utflykter tillsammans. Vissa kvällar ordnar vi aktiviteter som är frivilliga att delta på. Vi planerar för en eftermiddagsaktivitet tillsammans med hela familjen en av dagarna.

Kostnad:
Avgiften för lägret är  1950 kr/vuxen. Första och andra barnet 1000 kr/barn. Barn tre, fyra, fem osv. kostar 550 kr/barn. Gratis för barn under 1 år. I priset ingår logi i stuga inkl. städning, lunch, stor middagsbuffé, kurs, föreläsning, dagkollo för barnen, alla aktiviteter och utflykter samt kvällsaktiviteterna som DHB anordnar. Frukost ingår ej.

Anmälan:
Anmälan görs via internet på 
www.dhb.se/vastra. Vid anmälan sker ingen betalning. Det är viktigt att ni fyller i alla uppgifter på samtliga sökande. Ange fullständigt personnummer med 10 siffror.
Fyll i alla uppgifter om barnen som är relevant för oss ledare/barnledare tex, har medföljande assistent, ev. funktionshinder, behöver stöd/hjälp med, speciella behov, allergier, simkunniga mm. Hör gärna av er till oss med ev mer info så vi kan förbereda och lösa barngrupperna på bästa sätt för era barn.

Bekräftelse:
I mars skickas en bekräftelse ut via e-post med besked om ni kommit med eller ej på lägret. OM ni kommit med, uppmanas ni i ett mail från Simple Signup att konfirmera/betala er anmälningsavgift på 500 kr. Anmälan blir då fullständig och därmed bindande. Betalas inte anmälningsavgiften in före den tid som anges, går platsen till nästa sökande. 
I juni skickas ett nytt mail ut med information och man betalar in resterande deltagaravgift.