QBNetwork Online

Arrangör Quality Business Network - Siv Thuresdotter
Tid 2020-04-12 00:002020-12-31 00:00
Plats Online
12 månaders medlemskap (gäller från den dag du går med)
1990 kr + Moms

Välkommen att gå med i QBNetwork Online Business-nätverk för entreprenörskvinnor och soloföretagare. QBNetwork ONLINE erbjuder en digital mötesplats där du får gemenskap, kompetensutveckling och värdefulla kontakter.


✅ GEMENSKAP: Här får du möjlighet att presentera dig och göra sökningar såväl som att berätta hur du hjälper dina kunder/klienter. Knyt nya kontakter på våra online-mingel, det ger dig ett värdefullt bollplank och en varm gemenskap.

✅ KOMPETENSUTVECKLING: Ta del av våra föreläsningar med värdefulla tips/råd för att driva eget och leva ett liv i balans (även hälsa/friskvård ges utrymme).  


✅ BYGG DITT VARUMÄRKE - SÅ KAN DU HJÄLPA ÄNNU FLER: Kom med oss och interagera på webben, via våra livesändningar, tillsammans med mötets moderator och nätverkskollegor. Du får dessutom tillgång att marknadsföra din verksamhet i nätverkets olika Fb-grupper, mot tusentals medlemmar.

QBNetwork är känt för att nätverka med värme och professionalitet och har funnits på marknaden i över 10 år. Denna kultur tar vi såklart även med oss in i nya QBNetwork Online. 

MEDLEMSKAP

Varmt välkomna! 

Bästa hälsningar,

Siv 


Kontakt: Siv Thuresdotter 

grundare av QBNetwork

tel: 0702 -919648 

www.qbnetwork.se