LEDARE Livskraft Norr 19/20

Arrangör EFS & Salt Västerbotten, Sensus
Tid 2019-12-28 17:002020-01-01 15:00
Plats Strömbäcks folkhögskola, Umeå
LEDARE Livskraft Norr 19/20
 

Livskraft Norr 19/20

När: 28/12 - 1/1

Var: Strömbäcks Folkhögskola

Pris: Lägret kostar 1150 kr för mat och logi i fyra dagar om du anmäler dig senast 2:a december därefter höjs avgiften till 1250 kr.
När du anmäler dig sker betalningen via Payson.

Om någon annan ska betala din deltagaravgift ska du ange rabattkod , se Rabattkod nedan.
Går du
Växa Följa Leda ska du skriva rabattkod ANNANBETALAR

Ålder: För dig som är född -04 och tidigare.

När du anmäler dig kommer du att göra ditt val av seminarium (första och andra) Det är begränsat antal platser på vissa spår, vilket innebär att alla kanske inte får sitt förstahandsval. 

Vi kommer att bo tillsammans på golvet i klassrum på Strömbäcks Folkhögskola.

Ett brev med information om lägret går ut efter att anmälan stängt. Vill du åka på lägret men har inte råd? Många församlingar brukar ge lägerbidrag. Ta kontakt med din närmaste församling för att veta mer eller hör av dig till EFS Västerbotten.

Viktig info
Du som deltagare ansvarar själv för den utrustning du tar med dig till lägret. Lägret är helt drogfritt.

Sista anmälningsdag: 2019-12-08

Mer information om lägret finns på livskraft.efs.nu/norr

Frågor om lägret? Kontakta Oscar Richardsson, 070-3970421
oscar.richardsson@efsvasterbotten.se

Frågor om anmälan och betalning? Kontakta Oscar Richardsson.

......................................

Detaljerad information om lägret skickas till dig när anmälningstiden gått ut. 

Personuppgifter: För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och för barn även för målsmän. Anmälan av barn under 16 år ska göras/godkännas av målsmän. Se Information om personuppgiftsbehandling för deltagare på läger och arrangemang.

Försäkring: För alla läger som arrangeras av EFS Västerbotten och Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren. 

Särskilda behov: Vårt mål är att alla barn & ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Du kan meddela ert barns särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontakter vi dig vid behov och samtalar om vad som blir bäst för ditt barn. Genom att lämna sådana uppgifter i anmälningsformulär eller på annat sätt ger ni ert samtycke till att lagra och bearbeta sådana uppgifter.

Medlemskap i Salt: I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr till Salt Västerbotten. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger. 

Lägerbidrag: Om du, eller någon du känner, vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg  090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se Anders Brunnegård, anders.brunnegard@efsvasterbotten.se 0910-12510

Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening. Salt Riks har också en särskild lägerfond www.salt.efs.nu

Information om personuppgifter. De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering: Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Ytterligare information: Mer information om Salt och EFS hittar du på www.efsvasterbotten.se eller genom att ringa EFS Västerbottens kansli 090-12 58 10.

Lägerarrangörer: EFS Västerbotten, Salt Västerbotten och Sensus

Rabattkod 
Ledare ange rabattkod LEDARE
Om någon annan ska betala ange rabattkod ANNANBETALAR
Går du Växa Följa Leda ange rabattkod ANNANBETALAR