Filminspelning

Arrangör MSB
Tid 2019-11-04 12:0017:00
Plats Rotemannavägen 10 i Alby, Botkyrka, Stockholm
Filminspelning
Platser kvar: 38
 

Vi på MSB behöver din hjälp!

Vi spelar in en kort film som riktar sig till dem som är ansvariga för krisberedskap och totalförsvar på myndigheter, kommuner och företag med syftet att få dem att lära sig mer om frivilliga försvarsorganisationer och dess medlemmar, och vad ni kan hjälpa dem med.

I filmen vill vi visa upp engagemanget, kompetensen och viljan att bidra till ett säkrare Sverige hos er som är medlemmar i en frivillig försvarsorganisation. 

Vi är väldigt glada att du vill vara med!

Tiderna är preliminära men inspelningen kommer att ske efter lunch den 4 november. Platsen är Subtopia i Alby utanför Stockholm. Vi kommer ordna gemensam transport från centrala Stockholm för er som inte kan eller vill ta er till inspelningsplatsen själva. Mer information och detaljer om inspelningen kommer.

Vi vill ha en så blandad mix av människor som möjligt för att visa på bredden av medlemmar i organisationerna. Gamla som unga, långa och korta, män och kvinnor. Om du har något som är utmärkande för din organisation eller ditt uppdrag, kanske en motorcykel, en hund, en uniform, väst eller särskild klädsel får du gärna ta med det. Ange det under frågan på nästa sida som är märkt "särskild utrustning".

Hör av dig om du har några frågor!

Kristoffer Alm Dahlin