Bjärka 19

Arrangör Elimförsamlingen Askeby/Örtomta
Tid 2019-07-07 14:002019-07-12 12:00
Plats Annexet vid Bjärka Säby Slott, Linköping
Bjärka 19
 

Välkommen

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till sommarens Bjärkaläger som äger rum 7-12 juli 2019.

Under sex fartfyllda dagar fyllda av roliga aktiviteter och härlig gemenskap bor vi tillsammans på Annexet till Nya slottet på Bjärka Säby. Vi bor i rum om 2-8 personer.

I anmälan kan du uppge om det är någon du vill bo tillsammans med så försöker vi ordna det. När du kommer till lägret blir du indelad i en "familj" som består av deltagare i olika åldrar. Även i familjen försöker vi ordna så att det i familjen är nå- gon som du känner. Deltagarna i familjen kommer du att lära känna lite extra under veckan och ledarna i din familj har extra ansvar för att se till att du har det bra och trivs på lägret.

Dagarna på lägret är fyllda av bad, lek, tävlingar, sport, pyssel och gemenskap med gamla och nya vänner. Vi som ledare på lägret har en personlig tro på Jesus och under en timme på förmiddagen och en timme på kvällen berättar vi om vad tron på Jesus innebär. Vi vill vara tydliga med att det är ett kristet läger men vi vill också vara tydliga med att alla är välkomna och respekterade oavsett vad man tror på!

För vem? Lägret är för alla som är födda 2009 och tidigare. Lägret riktar sig främst till barn och ungdomar i Åkerbo och Linköping. De har företräde vid anmälan. 

Ta med: Sängkläder, kläder och skor för alla väder, badkläder, sportkläder, fick- lampa, bibel, anteckningsblock och penna, flytväst (om du har) och ett glatt humör.

Pris: 1 300 kr (fram till 3:e Juni) därefter 1 450 kr.

Din anmälan är giltig när vi ser att din lägeravgift är betald. Betalning sker till Elimförsamlingens plusgirokonto 55 11 72-0. Ange Bjärka19 och ditt namn.

Som förälder till lägerdeltagare har du till uppgift att hjälpa till med städningen vid lägrets slut. Uppgifterna delas ut kl 9:30 då städningen börjar och vi hjälps åt tills det är klart. 

Frågor: Har du några frågor kan du maila bjarka19@elim.se eller ringa Pelle Bark 070-834 25 87