QBNetwork medlemsresa/studiebesök + företagarmingel i Mariehamn

Arrangör QBN Quality Business Network
Tid 2019-05-10 12:002019-05-12 16:30
Plats Mariehamn, Åland

Eventet stängt för nya bokningar


Evenemanget är fullbokat!

I samarbete med Visit Åland och Tiina Björklund så välkomnas nu QBN-medlemmar för en trivsam och spännande medlems- och studieresa kombinerat med företagarmingel i Mariehamn, Åland, helgen den 10-12/5 2019.

QBNetworks-medlemmar gillar både Business & Pleasure - och vi vet hur viktigt det är med miljöombyte och egen-tid för att samla nya intryck, bygga nätverk och få inspiration. Så passa på - gör plats i din kalender och häng med på en weekend med bästa gänget och powernätverka innan alla sommarbestyr tar vid!

________________________________________________

BOKNING/PRISER 

  • Deltagaravgift är 495 kr ex moms och den betalas via detta formulär - för att reservera ditt deltagande. 
  • Transfer med minibuss för max 12 personer (transport under lördag och söndag) kostar 561 eur totalt, vilket vi delar på antal deltagare (ex. 12 deltagare blir 47eur/person). Busstransport betalas i förskott, senast den 10/4, via swish till Siv Thuresdotter. Bindande anmälan. 

  • Kostnad för båtresa t.o.r. Åland och boende två nätter och middagar tillkommer. 

  • Pris boende: Hotell Pommern (dubbelrum 129 eur, enkelrum 119 eur. Siv har redan förbokat två st. 6-bäddars Klipphus, pris: 110 eur/person.  

  • Middagar och övrig förtäring tillkommer och betalas var för sig på plats. 

Obs. Max 12 deltagarplatser finns att boka. EVENEMANGET ÄR FULLBOKAT! 


PROGRAM

FREDAG 10/5
Vi startar vår weekend på fredag em. den 10 maj och Viking Line M/S Rosella tar oss från Kapellskär till Mariehamn. Vi bor på Hotell Pommern och avslutar kvällen med gemensam middag. 

LÖRDAG 11/5 
Efter frukost på lördag morgon så är tid avsatt för att träffa Åländska företagare. Tiina Björklund, Visit Åland, tar hand om oss och flera av våra medlemmar känner Tiina sedan vår konferens i Biograd hösten 2018. 

När vi nätverkat klart med ortens företagare gör vi ett besök på Smakbyn, för en god lunch hos Master Chief Michael Björklund. 
Michael har varit årets kock i både Sverige och Finland och är för många känd från TV. Han äger och driver Smakbyn med sin hustru Jenny. Smakbyn ligger vid en gammal havsvik ett stenkast från Kastelholms slott med vacker utsikt över det gamla kulturlandskapet och Jan Karlsgårdens allmogebyggnader. I huset finns en krog för 180 personer, konferensutrymmen, ett bränneri med destillationspannor, en bod med åländska varor och en källare för lagring av Smakbyns drycker.

Därefter tar vi oss vidare norrut på ön (ca 5 mil norr om Mariehamn) för att bo i de fantastiska Klipphusen på vackra Havssand, där finns möjlighet till lite motion, bastu & jacuzzibad och trevligt balkonghäng. Kvällen avslutas med gemensam middag. 

SÖNDAG 12/5
Hemresa: Vi checkar ut från Klipphusen vid lunchtid. Resan hemåt går med Eckerölinjen till Grisslehamn, avgång kl. 13.30 (svensk tid 12.30).Vi ankommer Grisslehamn 14.30 och därifrån tar vi buss till Cityterminalen, restid ca 1,5 tim. 


Så snart du bokat in dig via detta formulär så lägger jag till dig i vår hemliga Facebookgrupp "QBNetwork goes Åland" där alla kan ställa frågor, diskutera resan, samt ev. söka rumskompis för att dela rum på hotell Pommern.  

LÄNKAR:

https://www.vikingline.se

https://www.eckerolinjen.se

https://www.alandhotels.fi/sv/hotell-pommernVarmt välkomna!

Bästa hälsningar,
Siv