Erbjudande: Professionell fotografering med känsla i fokus

Jag önskar boka tid för fotografering och nyttja QBN:s medlemsförmån
 

Fotoerbjudandet hösten 2018 hos fotograf Patricia Mellin är en medlemsförmån som gäller dig som är medlem i Quality Business Network.

Professionell fotografering med känsla i fokus

Forskning visar att bilder skapar en känslosam koppling till både produkter och tjänster. Med bra bilder kan du nå fram med ditt budskap, öka förtroende och skapa större engagemang.

Detta är ett perfekt tillfälle att göra en investering i bilder som du kan ha användning för både i din verksamhet och privat under en lång tid.

Som medlem i Quality Business Network har du nu möjlighet att boka en fotosession under hösten 2018 för ett totalt pris på 3.400 sek exkl. moms.

I detta rabatterade pris ingår en fotosession (utomhus eller i studio) 5 digitala bilder i webbformat + 5 extra bilder högupplösta utan signatur, bildredigering, service, omkostnader: Endast 3400 kr ex moms (ordinarie pris: 6900 sek exkl. moms).

Obs. detta erbjudande gäller om du bokar under oktober och november, fotografering kan ske från november fram till slutet av januari. 
Efter det gäller ordinarie pris. Intresseanmälan gör du via detta simple signup-formulär. 

Patricia hälsar: 
Jag gillar att fånga människans utstrålning och personlighet. Alla kan bli bra på bild så som jag ser på det. Jag lyckas få fram det i mina bilder och lyfta fram den del av personligheten som ska speglas i bilden och dess syfte. Låt mig säga ”sitt bästa jag”. Det är inte alla som känner sig bekväma framför en kamera men mitt lugn, mitt leende och mitt sätt att kommunicera gör att människor slappnar av och känner sig trygga i en fotosession med mig.


Betalningen sker i förskott via: SWISH: 0707972705, PayPal: patricia.mellin@gmail.com eller
Konto: SEB 5164 00 008 95 

Villkor: Vid användning på webben, i tidskrifter och reklam ska fotografens namn alltid anges. Bilderna får inte ändras utan fotografens godkännande. Användningsrätten får inte överlåtas/upplåtas till annan. Originalmaterial är fotografens egendom. Fotografen får använda framställt material i egen verksamhet.


Välkommen!


För mer information vänligen kontakta: Patricia Mellin, patricia.mellin@gmail.com eller Siv Thuresdotter, siv@qbnetwork.se