ICFs medlemsmöte i Stockholm 4 september.

Arrangör ICF Stockholm
Tid 2018-09-04 17:4520:15
Plats Skånegatan 97 Stockholm, Stockholm
Fullbokad
ICFs medlemsmöte 4 september 2018
 
Väntelista ICFs medlemsmöte 4 september
 

Body-Centered Coaching - Nina Miöen

Komplettera din coaching med en somatisk, ‘body-centered coaching’ (BCC) process; Nå förbi begränsade tankemönster.

Lär dig en ny metod som du kommer kunna tillämpa direkt med dina klienter. Kroppen och dess naturliga intelligens är en underutnyttjad resurs för ökad medvetenhet, beslutsfattande och varaktig förändring inom coaching. Nu har du möjlighet att lära dig en verkningsfull metod där kroppens naturliga intelligens och medveten närvaro/mindfulness kombineras för större personlig insikt och djupare inlärning för klienten.

Under kvällens program kommer du;

  • Få pröva på en somatisk centreringsövning som är syftar till att skapa ett inre lugn, närvaro och ökat utrymme för att in vad som händer “här och nu”. 
  • Lära dig betydelsen av begränsande tankar och bli medveten om några av dina egna begränsande tankar genom en individuell övning.
  • Få pröva på, och personligen uppleva, hur du påverkas av ett eget begränsat tankemönster samt hur du kan använda din kropps intelligens och visdom i en somatisk process för att skapa nya och fungerande tankemönster.

Processen är baserad på en somatisk metod som är grundad av Marlena Field, den s.k. Body-Centered Coaching Method, som både är effektiv och lätt att lära. Kom och lär dig ett nytt ”verktyg” för din coaching när det kommer till att hjälpa dina klienter att förändra och nå förbi ett begränsat tankemönster. Du kommer kunna börja använda processen direkt efter kvällens program.

Nina Miöen, PCC, CBCC, CVCC, är en internationell Life Coach som 2008 flyttade från Sverige till Texas med sin man och deras tre söner. Utbildad till coach i USA, verkar Nina med lätthet inom två kulturer och coachar framförallt kvinnor i förändring, vare sig det är inom deras personliga - och/eller professionella liv.

 Hon tillämpar den s.k. Body-Centered Coaching metoden i sin coaching för att hjälpa sina klienter att nå djupare insikt och varaktigt resultat. 

Nina är utbildad och certifierad genom CoachVille (samarbete med CoachHuset) och ICF, och är dessutom certifierad, som både en body-centered coach och lärare, av grundaren Marlena Field. Nina är en av få coacher som undervisar i metoden och erbjuder webinars på både svenska och engelska. Hon har en civilekonomexamen med fördjupning inom marknadsföring från Uppsala universitet och en universitetsexamen

i psykologi från Stockholms universitet.

www.international-lifecoaching.com