Medlemsmöte - Clean Language Coachning med Marian Way

Arrangör ICF Stockholm
Tid 2018-05-21 17:3020:15
Plats Skånegatan 97 , Stockholm
ICF Medlemsmöte 21 maj
 

Clean Language Coachning - seminarie med Marian Way (språk engelska)

Ny banbrytande coachmetodik i Sverige

Vill jag leva som en innekatt eller ett lejon på savannen?

Livet kan förändras genom att utforska och utveckla metaforer och med Clean Language kan coacher hjälpa klienter till djupare insikt och kraftfullare utveckling.

Den 21 maj kommer Marian Way till ICF-medlemsmötet i Stockholm. Marian är en av förgrundspersonerna inom Clean Language Coaching och författare till den mest pedagogiska bok vi har läst – Clean Approaches for Coaches. Lena och Søren presenterade Clean Language på ICF-mötet den 4/10 2017 och nu kan ICF Stockholm erbjuda en kväll med Marian själv! Hon kommer att demonstrera Clean Language coaching och du får se en pedagogisk mästare in action. Du får prova Clean och lära nytt och mer om Clean Language Coaching. När man tränar Clean blir man både mycket bättre lyssnare och får en ny slags närvaro.

På ICF-konferensen i Malmö 2014 presenterade Caitlin Walker sitt arbete med Clean Language. Se henne på Youtube (https://youtu.be/aVvcU5gG4KU) Det finns även flera bra böcker om Clean och en växande Community av användare världen runt.

Under kvällen kommer vi att beröra några av följande områden:

  • Vad är Clean Language och varför är det användbart?

  • Se Clean Language coaching och prova själv

  • De grundläggande Clean Language-frågorna och hur man använder dem för största effekt.

  • Någon eller några Clean Language-modeller och hur de kan användas i din coaching

  • Att utveckla de metaforer hen använder

  • Djupare förståelse för betydelsen av metaforer i vardaglig kommunikation och i coaching.

Om Clean language Coaching

Clean Language utgår från psykologen David Groves banbrytande arbete. Med Clean minimeras coachens styrning av samtalet och klienten får maximalt utrymme att fritt utveckla sina egna bilder och insikter. Clean Language är själva essensen av kraftfull coaching där utgångspunkten är ett fåtal återkommande frågor som helt utgår från klientens ord och lägger allt fokus på hens egen tankevärld.

För dem som är extra intresserade upprepas 21–23 maj den uppskattade introduktionskurs som Marian redan har gett här i Stockholm två gånger.

Om Marian Way, en högkvalificerad facilitator och coach, grundade Clean Learning 2001, och har utvecklat och levererat utbildningar över hela världen. Hon är författare till Clean Approaches for Coaches och medförfattare, med James Lawley till Insights in Space.

Marian är en Clean facilitator, en skicklig förebild och en inspirerande coach. H

Mötet ger 2.5 CCE-poäng.
Varav 2.50 är Core Competencies .