Välkommen med på Framgångsresan 2018 - nu endast 5 platser kvar!

Arrangör QBN Quality Business Network
Boka här
Platser kvar: 5
 

Obs. Denna konferensresa riktar sig till dig som är egenföretagare, alternativt har en entreprenörsbakgrund, eller är på gång att starta eget. 

Framgångsresan har genom åren finslipats till att bli entreprenörskvinnans första val för värdefull egentid och massor av ny kunskap och inspiration för att driva sitt företag ännu smartare och framgångsrikare!

Plats: Biograd i Kroatien. Vi bor på Ilirija eller Adriatic hotell. Period: v. 36 2018. Konferensprogrammet pågår måndag 3/9 t.o.m fredag 7/9, med en ledig dag: onsdag.

För att delta i hela konferensprogrammet rekommenderas följande resedatum:
  • STHLM/SKAVSTA: utresa lör. 1/9 från Skavsta - Zadar, hem: lör. 8/9 
  • GBG/LANDVETTER: utresa sön. den 2/9 Landvetter-Zadar , hem: sön 9/9

Konferensavgift

  • Medlem i Quality Business Network 2018 (QBN): 2400 kr ex moms.
  • Ej medlem i QBN: 4800 kr ex moms 

Obs! EARLY Bird nr 2 (dvs 500 kr rabatt) avslutas den 15/5. 

Konferensavgiften fr.o.m. den 15/5 är 2900 kr ex moms och endast QBN-medlemmar har tillgång att boka. Läs mer om vårt företagsmedlemskap på qbnetwork.se Obs. Våra 15 utställarplatser på Affärsmässan är nu bokade. 
____________________________________

FÖRELÄSARE

Föreläsare sökes som specifikt riktar sig till företagare inom ämnen som ledarskap, marknadsföring, försäljning, juridik/avtalsrätt, kommunikation, digitala affärer mm. Verktyg för att driva affärsverksamhet effektivt och framgångsrikt. Föreläsare sökes även inom hälsa/livsstil och mindfulness. Verktyg för att leva ett sunt och hälsosamt liv.

2-3 instruktörer inom yoga/qigong mm sökes.

Om du önskar delta som föreläsare finns en fråga i formuläret där du kan visa intresse. Obs. Arvode till föreläsare utgår inte. Tid/föredrag är 30 min.

Obs. alla föreläsartider är nu bokade! Men vill du stå på väntlista - så skriv gärna in det vid ansökan. Ifall någon föreläsare avbokar så kan du ev. erbjudas en möjlighet. FLYG (bokar du på egen hand)
Tips: direktflyg med Ryanair:
Skavsta- Zadar 1/9- Zadar - Skavsta 8/9

Landvetter - Zadar 2/9- Zadar - Landvetter 9/9.

HOTELL
Hotell Adriatic***
Pris 59 eur/natt i del av dubbelrum med halvpension (frukost &lunch).
Enkelrumstillägg: +50%.

Hotell Ilirija****
Pris 62 eur/natt i del av dubbelrum med halvpension (frukost & lunch).
Enkelrumstillägg: +50%

Obs. Konferensdeltagande förutsätter boende på något av ovan hotell. Bokningslänk till hotellsidan med vår egen kod finner du här!


Obs. Jag kan garantera plats för max 60 personer. Därefter kan deltagare boka i mån av plats.

Avbokningsregler:
Vid eventuell avbokning före den 1/5 2018 återbetalas 50% av konferensavgiften. Bokningen är bindande och konferensavgiften återbetalas inte om du avbokar den 1/5 och tiden därefter.Obs. Konferensbiljetten kan överlåtas till annan person.
Vid sjukdom och mot uppvisande av läkarintyg återbetalas 50% av konferensavgiften oavsett när du avbokar.Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter
0702-919648
Siv@qbnetwork.se
www.qbnetwork.se

Bli medlem i affärsnätverket QBN - läs mer här!