Välkommen med på Framgångsresan 2018

Arrangör QBN Quality Business Network
Ansök om deltagande på Framgångsresan
 

Framgångsresan har genom åren finslipats till att bli entreprenörskvinnans första val för värdefull egentid och massor av ny kunskap och inspiration för att driva sitt företag ännu smartare och framgångsrikare!

Är du kvinna och driver eget företag? Eller är du på gång att start upp en egen verksamhet? Eller kanske du har ett intresse inom entreprenörskap och vill inspireras av och nätverka med med entreprenörer och företagare? Varmt välkommen med på årets höjdpunkt för alla entreprenörskvinnor! 

För sjätte året i rad arrangeras Framgångsresan och över 500 kvinnor har deltagit genom åren. I år reser vi till mysiga Biograd i Kroatien, och vårt konferenshotell ligger precis vid havet - endast 50 meter till stranden! 

Kom med och lyssna på våra fantastiska föreläsare som erbjuder föredrag inom affärsutveckling, ledarskap, marknadsföring, försäljning, kommunikation, personlig utveckling, hälsa och friskvård mm. 

Quality Business konferensprogram pågår måndag 3/9 t.o.m fredag 7/9, med en ledig dag: onsdag.

Du kommer att få verktyg för att driva din verksamhet effektivt och framgångsrikt. Och du får inspiration, tips och konkreta råd för att leva ett sunt och hälsosamt liv. Yoga och Qi-gong erbjuds dessutom vid ett par tillfällen under veckan. 

Du bokar flyg och boende på något av våra hotell, Hotel Ilirija eller Hotel Adriatic (se bokningskod nedan), under vecka 36.

Följande resedatum rekommenderas:
 • Från STHLM/SKAVSTA:
  1/9 utresa lördag Skavsta - Zadar
  8/9 hem lördag Zadar - Skavsta

 • Från GBG/LANDVETTER:
  2/9 utresa söndag Landvetter-Zadar
  9/9 hem söndag Zadar -Landvetter

För att delta och ha fri tillgång till konferensens utbud så betalar du en konferensavgift enligt nedan: 
 • Medlem i Quality Business Network 2018 (QBN): 2900 kr ex moms.
 • Ej medlem i QBN: 4800 kr ex moms 
____________________________________

Obs. alla föreläsartider är nu bokade! Men vill du stå på väntlista - så skriv gärna in det vid ansökan. Ifall någon föreläsare avbokar så kan du ev. erbjudas en möjlighet. 


HOTELL 

Obs. Konferensdeltagande förutsätter boende på något av nedan hotell. Bokningslänk till hotellsidan med vår egen kod finner du här!

Hotell Adriatic***
Pris 59 eur/natt i del av dubbelrum med halvpension (frukost &lunch).
Enkelrumstillägg: +50%.

Hotell Ilirija****
Pris 62 eur/natt i del av dubbelrum med halvpension (frukost & lunch).
Enkelrumstillägg: +50%


Avbokningsregler:
Vid eventuell avbokning före den 1/5 2018 återbetalas 50% av konferensavgiften. Bokningen är bindande och konferensavgiften återbetalas inte om du avbokar efter den 1/5.


Obs. Konferensbiljetten kan överlåtas till annan person. Vid sjukdom och mot uppvisande av läkarintyg återbetalas 50% av konferensavgiften oavsett när du avbokar.Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter
0702-919648
Siv@qbnetwork.se
www.qbnetwork.se

Ansök om att bli medlem i affärsnätverket QBN - läs mer här!