Välkommen med på Framgångsresan

Arrangör QBN Quality Business Network

Eventet stängt för nya bokningar

Framgångsresan 2019

Snart kan du boka nästa konferensresa!

Årets konferens är nu genomförd (v. 36, 2018).
Planering för Framgångsresan 2019 har redan startat. Inom kort kommer mer information och bokningslänkar. 

______________________________________________

Framgångsresan har genom åren finslipats till att bli entreprenörskvinnans första val för värdefull egentid och massor av ny kunskap och inspiration för att driva sitt företag ännu smartare och framgångsrikare!


Är du kvinna och driver eget företag? Eller är du på gång att start upp en egen verksamhet? Eller kanske du har ett intresse inom entreprenörskap och vill inspireras av och nätverka med med entreprenörer och företagare? Varmt välkommen med på årets höjdpunkt för alla entreprenörskvinnor! 

För sjätte året i rad arrangeras Framgångsresan och över 500 kvinnor har deltagit genom åren. I år reser vi till mysiga Biograd i Kroatien, och vårt konferenshotell ligger precis vid havet - endast 50 meter till stranden! 

Konferensprogram 2018
Kom med och lyssna på våra fantastiska föreläsare som erbjuder föredrag inom affärsutveckling, ledarskap, marknadsföring, försäljning, kommunikation, personlig utveckling, hälsa och friskvård mm. Presentation av samtliga föreläsare - klicka här!

SÖNDAG 2/9 
Mingel och välkomstmöte em/kväll.
Presentation av program och deltagare.

MÅNDAG 3/9
Föredrag på förmiddagen, inriktning: business och hälsa/personlig utveckling. Gemensam lunch. Gemensam middag finns som extra tillval som betalas på plats.  

TISDAG 4/9
Föredrag på förmiddagen. Gemensam lunch.
Em: Affärsmässa där du kan ställa ut och presentera dig närmare. Modevisning på catwalk vid havet, Adriatic Hotel.

ONSDAG 5/9
Ledig dag, tid för utflykter/bad. Gemensam lunch serveras.
Vi erbjuder en båttur med Eventship Nada onsdag em. - detta är ett extra tillval som betalas på plats.

TORSDAG 6/9
Föredrag på förmiddagen, inriktning: business och hälsa/personlig utveckling. Gemensam lunch. Vi erbjuder en vinprovning på vacker vingård - detta är ett extra tillval som betalas på plats.  

FREDAG 7/9
Föredrag på förmiddagen, inriktning: business och hälsa/personlig utveckling. Gemensam lunch. En enklare avslutningsfest fredag kväll.

Quality Business konferensprogram pågår måndag 3/9 t.o.m fredag 7/9, med en ledig dag: onsdag.

Du kommer att få verktyg för att driva din verksamhet effektivt och framgångsrikt. Och du får inspiration, tips och konkreta råd för att leva ett sunt och hälsosamt liv. Yoga och Qi-gong erbjuds dessutom vid ett par tillfällen under veckan. 

Du bokar själv: flyg och boende på något av våra hotell, Hotel Ilirija eller Hotel Adriatic (se bokningskod nedan), under vecka 36.

FLYG 2018

https://www.ryanair.com/se/sv/

Följande resedatum rekommenderas:
 • Från STHLM/SKAVSTA:
  1/9 utresa lördag Skavsta - Zadar
  8/9 hem lördag Zadar - Skavsta

 • Från GBG/LANDVETTER:
  2/9 utresa söndag Landvetter-Zadar
  9/9 hem söndag Zadar -Landvetter

För att delta och ha fri tillgång till konferensens utbud så betalar du en konferensavgift enligt nedan: 
 • Medlem i Quality Business Network 2018 (QBN): 2900 kr ex moms.
 • Ej medlem i QBN: 4800 kr ex moms 
____________________________________

HOTELL 2018

Obs. Konferensdeltagande förutsätter boende på något av nedan hotell. Bokningslänk till hotellsidan med vår egen kod finner du här!

Hotell Adriatic***
Pris 59 eur/natt i del av dubbelrum med halvpension (frukost &lunch).
Enkelrumstillägg: +50%.

Hotell Ilirija****
Pris 62 eur/natt i del av dubbelrum med halvpension (frukost & lunch).
Enkelrumstillägg: +50%

Sagt om Framgångsresan: 


Linda Björck
Fantastiska resor, 3 st har jag varit med på där jag både har föreläst och framför allt träffat härliga och inspirerande kvinnor. Fina bilder som väcker härliga minnen.
 Bra med förnyelse och mindre grupper tycker jag! Du har gjort (och gör) ett fantastiskt jobb Siv med både resorna och allt annat för nätverket. 
Och vi har ju även varit med i tv .

Catharina Biver
Ja - härliga, inspirerande och framförallt roliga resor, två stycken har jag gjort. Och det har även lett till både riktigt goda vänskaper OCH affärsrelaterade samarbeten! I år kan jag tyvärr inte medverka, önskar er alla en härlig Framgångsresa!

Gull Johansson 
Och jag som tog med mig dottern Jennifer Johansson på den första ”Framgångsresan” för att hoppas att hon skulle få inspiration utav entreprenörslivet. Det lyckades!😃🎉.
Idag driver hon ett framgångsrikt bolag i London. 
Tack för allt Siv...🙏


Fia Hobbs 
Jag var med de två första resorna och det var ett underbart gäng och många som jag ännu håller kontakt med och är fantastiskt glad att jag träffade. Tack Siv Thuresdotter för ditt skapande av detta nätverk.

Nina Hjorth
Jag har varit med alla år utom det allra första. Kommer så väl ihåg när jag såg kontakter prata om det i mitt Facebookflöde och hur jag kände att ”det här måste jag ju verkligen hänga med på!”. Vad glad jag är att jag gjorde det! Det har gett mig både skratt och gråt, vänner för livet, utveckling, kunskap och en hel del styrka. Jag har både glatts åt att inspirera och att inspireras. Du Siv är en naturkraft utan dess like, du lyckas med att få alla andra att vara i centrum samtidigt som du själv sliter både dag och natt! Ser så mycket fram emot årets Framgångsresa 2018☺️❤️

Ulrika Bein Fahlander
Jag längtar redan till hösten! Vilken härlig resa det var förra året! Och jag kommer att bo med min härliga roomie igen, Mikaela Zackrisson! För mig är detta inte bara en rolig, kontakskapande, utvecklande, inspirerande resa, utan också en årlig kick-off för mig och LightLife. Tack Siv och Annalena för att ni arrangerar detta för alla oss! Avbokningsregler:
Vid eventuell avbokning före den 1/5 2018 återbetalas 50% av konferensavgiften. Bokningen är bindande och konferensavgiften återbetalas inte om du avbokar efter den 1/5.

Obs. Konferensbiljetten kan överlåtas till annan person. Vid sjukdom och mot uppvisande av läkarintyg återbetalas 50% av konferensavgiften oavsett när du avbokar.Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter
0702-919648
Siv@qbnetwork.se
www.qbnetwork.se

Ansök om att bli medlem i affärsnätverket QBN - läs mer här!