DIREKTBOKNING - Författarkurs 2 i Gamla Stan

Arrangör Författarkurs.se
Tid 2017-08-31 19:45
Plats Gamla Stan, Stockholm
DIREKTBOKNING - Författarkurs 2 i Gamla Stan start 31 augusti
3300 kr


Här kan du boka din plats till Författarkurs 2 i Gamla Stan. När din bokning är klar får du ett kvitto och ett mail skickas automatiskt till Författarkurs.se. Om du hellre vill ha en faktura går det bra att maila mig på jorun.moden@gmail.com 

Kurspriset är 3.300 kr inklusive moms 25% (660 kr). 

Vill du förverkliga dina författardrömmar? Hösten 2017 kan du gå Författarkurs 2 på ett mysigt café i Gamla Stan. Start den 31 augusti. 

Författarkurs 2 är en kurs för dig som gått grundkursen eller annan grundkurs i kreativt skrivande. Du behöver ha grundläggande kunskaper om drama, gestaltning, karaktärsteckning med mera för att få fullt utbyte av kursen. Vill du ta med och utveckla ett manus eller skrivprojekt under kursen, går det utmärkt. Vi träffas vid åtta tillfällen under lika många veckor klockan 17:30 – 19:30 eller 19:45 till 21:45 (det blir alltså två grupper).

Jag som leder kursen är författare, lektör och grundare av Författarkurs.se, samt frilansjournalist för bland annat tidningen Skriva. Kurserna har fått högsta betyg från tidigare deltagare och jag hoppas att du ska bli lika nöjd. Tveka inte att höra av dig om det är något särskilt du undrar: jorun.moden@gmail.com.

Allt det här får du
1. I gruppen jobbar vi med drama på avancerad nivå och arbetar på djupet med gestaltning och stil – med hjälp av verktyg och pedagogik som snabbt ger resultat. Vi utforskar verktyg för att skapa konfliktlager, skriva dialog som ett proffs och förbättra sin scenteknik. I en spännande workshop får du med dig kunskaper för att bygga spänning och twist. Ett lektionspass om lektörsknep för författare och guerillamarknadsföring för författare ingår. Sammantaget kan man säga att vi vässar verktygen och lägger i några nya.

2. Hemuppgifter och manusutveckling. Ta med dig texter varje vecka och få feedback både från kursledaren och gruppen. Just den här delen i kursen är enormt omtyckt, både för att alla får lektörsomdömen på sina texter och för att vi har så roligt.

3. Individuell coaching. Jag hjälper dig gärna med just det som är viktigt för dig – behöver du ta itu med ett visst stilmoment, diskutera en text eller utveckla en bokidé så gör vi det.

Tid: Nästa kursstart blir den 31 augusti 2017. 19:45 – 21:45
Datum:  31 augusti, 7 september, 14 september, 21 september, 28 september, 5 oktober, 19 oktober, 26 oktober.
Plats; Coffee Stop i Gamla Stan på Skomakargatan 9.
Pris: 3.300 kr.
Kontakt: Mejla mig gärna på jorun punkt moden snabela gmail punkt com om du har frågor eller önskar anmäla dig.

Bokningsvillkor:  Bokningen är bindande, men om deltagaren blir sjuk eller råkar ut för en olycka, återbetalas hela kursavgiften mot uppvisande av läkarintyg. Om deltagaren avbokar av andra skäl återfås inte bokningsavgiften. 

Frågor eller funderingar? Maila jorun.moden@gmail.com
Till arrangörens hemsida: http://forfattarkurs.se