DIREKTBOKNING - Författarkurs 1 i Gamla Stan start 7 november

Arrangör Författarkurs.se
Tid 2017-11-07 18:00
Plats Gamla Stan, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar


Här kan du boka din plats till Författarkurs 1 i Stockholm (alldeles vid Hötorget) med start den 23 januari. När din bokning är klar får du ett kvitto och ett mail skickas automatiskt till Författarkurs.se. Om du hellre vill ha en faktura går det bra att maila mig på jorun.moden@gmail.com 

Kurspriset är 3.500 kr inklusive moms 25% (660 kr). 

Vill du förverkliga dina författardrömmar? Våren 2018 kan du gå Författarkurs 1 i kreativa miljöer på Olofsgatan 18 vid Hötorget.

Kursbeskrivning
”Vill du bli författare?” är en författarkurs som ger mer än bara skrivövningar; du kommer att höja din nivå som författare samtidigt som du får en första verktygslåda för skrivandet och massor av inspiration. Jag som leder kursen är författare och lektör, samt grundare av forfattarkurs.se. Det här är en skrivarkurs som har fått högsta betyg från tidigare deltagare och jag hoppas att du ska bli lika nöjd.


Allt det här får du:

- Tio teorilektioner (fördelade på åtta veckor med normal studietakt, fem veckor om du går intensivkurs), inklusive övningar och diskussioner. Under lektionerna skaffar du dig smarta skrivrutiner, studerar drama, utvecklar dina karaktärer, tränar på att skriva levande dialoger och får berättarknep som driver handlingen framåt och höjer spänningen.


författarkurs 1 i gamla stan- Du lär dig gestaltning och stilknep som omedelbart höjer din nivå. Dessutom går vi igenom hur du presenterar ditt manus för bokförlag på ett proffsigt sätt.

- Personlig handledning. Tillfällen att ta med dig egna texter och få feedback både från kursledaren och andra kursdeltagare. Just den här delen i kursen är enormt omtyckt, både för att alla får lektörsomdömen på sina texter och för att vi har så roligt. Vi jobbar med konstruktiv kritik och du får med dig tips för att utveckla ditt skrivande.

- Skrivövningar och hemuppgifter. Varje vecka får du med dig nya verktyg samt skrivövningar som du antingen kan göra fristående eller tillämpa på ett eget skrivprojekt.

- Du får löpande svar på alla dina frågor kring alltifrån skrivandet till bokutgivning. Varje kurs utgår från deltagarna och era behov.

DebutanterFörfattarkurs 1 – start 7 november 2017

Nivå: Grundkurs för alla som vill utveckla sitt författande.

Antal deltagare: Varje grupp består av ca 10 deltagare, max 12.Tid: 18 – 20:00. Kort fikapaus med kaffe/te och tilltugg ingår.
Start 7 november18:00- 20:00, därefter den 14 november, 21 november, 28 november, 5 december, 7 december, 12 december och 19 december.
Plats: Café Coffee Stop på Skomakargatan 9 i Gamla Stan. 
Hemuppgifter: Varje vecka får du hemuppgifter eller arbetar med ett
eget skrivprojekt. För att få fullt utbyte av kursen är det en fördel om du kan avsätta minst 3 timmar i veckan utöver lektionstiden.
Pris: 3.300 kr för 10 lektioner fördelade på 8 träffar, två timmar per träff.

På bilden ovan ser du några av de författare som blivit utgivna efter att ha gått en kurs hos Författarkurs.se - jag hjälper dig gärna med just det som är viktigt för dig – behöver du ta itu med skrivblockeringar eller diskutera en bokidé så gör vi det. Varmt välkommen!

Bokningsvillkor:  Bokningen är bindande, men om deltagaren blir sjuk eller råkar ut för en olycka, återbetalas hela kursavgiften mot uppvisande av läkarintyg. Om deltagaren avbokar av andra skäl återfås inte bokningsavgiften.

Frågor eller funderingar? Maila jorun.moden@gmail.com
Till arrangörens hemsida: http://forfattarkurs.se