SOAK 2017

Arrangör SOAF och LiU
Tid 2017-10-19 10:002017-10-20 15:00
Plats Linköpings universitet, Campus Valla, Linköping
Deltagare
 
kortbetalning
1500 kr
sponsorpaket
 
fakturabetalning
 
Deltagare, grundutbildningsstudent, mat ingår ej
 

Svenska Operationsanalyskonferensen (SOAK) 2017 är till för alla med ett intresse för operationsanalys. Temat för årets konferens är Operationsanalys i praktiken, och vi siktar på att sätta ihop ett program med en blandning av akademiska och mer industri- och verksamhetsnära presentationer. 

Angående betalning:

Vi ser gärna att anmälningsavgiften betalas via kort för att underlätta vår administration. Välj då "Deltagare, kortbetalning"

I följande fall görs betalning med faktura:

  • Om du inte har möjlighet att betala via kort så går det bra att be om en faktura istället. Välj då "Deltagare, fakturabetalning".

  • Om du är en av deltagarna som ingår i ett sponsorpaket så ska du inte betala anmälningsavgift.  Välj då "Deltagare, sponsorpaket". 

  • Om ni är många som kommer från samma organisation får ni gärna be om en samlad faktura.  Välj då "Deltagare, fakturabetalning". Skriv gärna en kommentar om vilka som ska faktureras tillsammans i fältet där fakturaadressen uppges.

I mån av plats erbjuder vi grundutbildningsstudenter att gratis komma och lyssna på föredragen. Fika ingår, men inte mat. Vi släpper få platser till att börja med men hoppas kunna erbjuda plats till alla som är intresserade, även om ni initialt hamnar på väntelistan.