REKRYTERING PÅ GO!SALES - flera säljare sökes heltid!

Arrangör Arbetsförmedlingen i samarbete med Go Sales AB
Tid 2017-06-20 10:00
Plats Lasarettsgatan 9, gothenburg
REKRYTERINGSTRÄFF PÅ PLATS HOS GO SALES!
 

Välkommen in till Go!Sales!

Go!Sales är ett ganska nystartat bolag, finns på två orter (Göteborg och Skövde) och är just nu inne i en fas där många nya uppdrag kommer in.

Go!Sales håller därför en rekryteringsträff tillsammans med Arbetsförmedlingen på plats på företaget. Du får se arbetsplatsen, känna stämningen, träffa eventuellt framtida kollegor och chefer. Du får också så klart också info om företaget och en personlig intervju med arbetsgivaren. Va lite nyfiken, anmäl dig och se vad som händer.  

Vad jobbar man med på Go!Sales?
 Hos Go!Sales arbetar du med att hjälpa andra företag att öka sin försäljning. Detta sker genom outsourcing, mötesbokning, rekrytering/bemanning och utbildning.

Go!Sales söker just nu flera innesäljare för uppdrag för ett större elbolag till Göteborgskontoret. Som innesäljare arbetar du med telefonen som främsta redskap. Din målgrupp är privatpersoner men för rätt person finns även möjlighet att arbeta
mot företagskunder. Go!Sales har grundlön och provision!

Arbetet är förlagt mellan 9 och 18 och sker från Go!Sales nya kontor i Göteborg, centralt beläget med utsikt över älven.

Vad behöver du kunna?
Du kanske har erfarenhet av försäljning sedan tidigare, eller så har du aldrig jobbat med det innan. Du behöver kunna svenska språket eftersom många kunder man ringer till pratar svenska. Vi vill att du uppskattar en arbetsplats med högt i tak där det finns
goda möjligheter att utvecklas och växa. 

Du behöver inte vara inskriven på Arbetsförmedlingen för att boka in dig! Ta med dig CV ditt.

När – 20/6 kl 10:00

Var – Lasarettsgatan 9

Välkommen!