ANMÄLAN: Trackday + Rond 2 Mantorp Park [Timeattacknu.se]

Arrangör TAnu.se
Tid 2017-06-30 08:002017-07-01 17:00
Plats Mantorp Park, Linköping
ANMÄLAN ROND 2 (Tävlande TimeattackNU-serien)
 
FAKTURA (Fyll endast i detta alternativ + Ev. Anmälan tävlan)
 

OBS! FÖR SISTA MINUTEN BOKNING RING 0738121190!

Välkomna Fredag 30 juni för testdag och trackday på Mantorp Park inför Rond 2 av TimeAttackNU.se (anmälan tävlande alternativet längst upp).
Nyheter för i år är att alla som deltar på vår trackday får en tidtagnings-transponder och löpande koll på era varvtider via vår partner SLC.
Vi har samma höga säkerhet med räddningsbilar och ambulans som under våra tävlingsdagar liksom att seriens klassvärdar finns att kostnadsfritt boka för stöttning och ev. medåkning om du är nybörjare.
FAKTURA: Ni som vill boka på på ett företag faktura som  annonsering (anmälan bindande, tillkommer +25% på priset) klickar i detta alternativ (+ev. anmälan tävlan).
Ni får på nästa sida manuellt skriva in vad ni vill ha i ert fakturerade paket samt fakturauppgifter. Klicka EJ i några alternativ som kostar pengar.
Dagen i helhet:
Vi erbjuder med löpande schema trackday indelad i fyra grupper efter våra tävlingsklasser (välj den du tror passar dig) som kör 6x15min kvalitativ bantid med tidtagning om ni så önskar.
Det går självklart bra att ha passagerare hela dagen bara ni tecknar en medåkar-licens).
Under eftermiddagen pass reserverade för att tävlande får tillgång till "Shakedown-pass" 2x15min.
Du som kör trackday har möjlighet att boka detta pass utöver din ordinarie körning på eftermiddagen.
BESIKTNING (Garage 1+2):
Tor: 19.00 - 20.00
Fre: 06.30 - 08.30 , 12.45 - 13.45 , 18.00 - 20.30 (Weigh-ins/Grill)
Lör: 06.30 - 08.30
Lunch: Mantorp har sin restaurang öppet som vanligt. Notera tiderna som det är lunchpaus = Då kommer funktionärer ha förtur i kön.
*LIVESÄND PÅ FACEBOK "SLC WEIGH-INS" #3 + TIME ATTACK PIT BBQ GRILLKVÄLL*:
Under fredagskvällen 18.00 och framåt bjuder vi in samtliga förare och team till utrymmen framför depågaraget med era grillar.
Där öppnar besiktning för kvällen, ett antal förare får väga in sina bilar & intervjuas... men viktigast av allt är att vi hoppas alla ni äter tillsammans här så vi får bra stämning hela kvällen (alla medtager egen grill, mat & dryck).
PLATS MED EL (400:-): Om du vill ha el till din depåplats måste du ansöka om det innan, Mantorp har begränsat med platser med el- och det är speciella platser i depån reserverade för dess. Ni får I N T E parkera på dessa under tävlingsdag, liksom att ni måste anmäla er ankomst för att få använda elen.
Medåkare eller Licens (150:-/person): Obligatoriskt att teckna licens för samtliga som ska åka med, eller om du inte innehar SMA för säsong teckna en för dagen. Uppge namn och personnummer på nästa sida i "övrigt" för de ni bokat.
Bullernivå 95dB: Din bils ljudnivå kommer kontinuerligt kontrolleras och gränsen 95dB får ej överskridas (lampan tänds). Om du ligger över får du svartflagg och chansen att åtgärda. Vid upprepade överträdelser nekas du fortsatt körning.
- - - - -
Varmt välkomna till ännu en helg som kommer vara späckad av roliga minnen för dig som älskar bankörning & Time Attack!
FRÅGOR: Maila anmalan@timeattacknu.se, eller skicka SMS till 0738121190 så ringer vi upp eller ger svar på dina frågor där.