Samordningsförbundets dag

Arrangör Samordningsförbundet
Tid 2017-10-16 09:00
Plats Nordiska Folkhögskolan , Kungälv
Samordningsförbundets dag
 

BLÄNKARE – GEMENSAM KONFERENS FÖR SAMORDNINGSFÖRBUNDEN ALE, KUNGÄLV, STENUNGSUND TJÖRN samt SAMORDNINGSFÖRBUNDET ÖCKERÖ

Datum: Måndagen den 16 oktober Tid: 09.00 – 12.00. Vi startar med kaffe 08.30 och avslutar med gemensam lunch Plats: Nordiska Folkhögskolan Kungälv Inbjudna: Samordningsförbundens styrelser, chefer och medarbetare från Arbetsförmedling, Försäkrings-kassa, Ale Kommun, Kungälvs Kommun, Stenungsunds Kommun, Tjörns Kommun, Öckerö Kommun och vården.

Varmt välkommen till en föreläsning med Hasse Carlsson - När arbetsglädje och att jobba smartare ihop går hand i hand – då skapar vi resultat!

Hasse Carlsson har skrivit boken ”Jobbar vi hop eller bara samtidigt?”. Hasse kommer under dagen att lotsa oss igenom en föreläsning som berör samarbete, bemötande, kommunikation och motivation. Rationaliseringar, besparingar, omstruktureringar - det finns många utmaningar på arbetsplatsen. Lösningen är sällan att jobba hårdare utan jobba smartare. Här får vi konkreta verktyg att övervinna tex ”Nånannanismen” och förstå och tackla de kulturer vi arbetar i och möter. Med hjärta, humor och total orädsla för att lyfta fram de svåra passagerna i livet får vi en upplevelse som möter oss på många plan och som utrustar oss och som ger vår längtan att få utvecklas som den vi är att växa ännu mer.

Vi kommer kunna erbjuda 100 platser till denna dag så först till kvarn gäller...

Välkomna

Per Liljebäck      AnnKatrin Österman

Förbundschef     Biträdande Förbundschef