Att se och bli sedd - Stockholm

Arrangör Maria Klein
Tid 2017-05-22 18:1521:15
Plats Katarinavägen 9, Stockholm
Enskild biljett
250 kr
Parbiljett (2 personer)
450 kr
Kompisbiljett (4 personer)
800 kr

I mötet med barn blir du medveten om vem du är, om du är öppen för det. Genom att medvetandegöra hur dina tankar, känslor och handlingar påverkar både dig själv och de barn du möter kan du hitta ditt personliga ledarskap. Reflektion, ta ansvar och nå kontakt är i fokus. 

Familjecoachen Maria Klein delar öppenhjärtigt med sig av både med- och motgångar i sina och andras möten med barn. Förhållningssättet som förmedlas innefattar inga belönings-eller bestraffningssystem. 

Målet med föreläsningen är att både du och barnet ska bli sedd, hörd, bekräftad, respekterad och tagen på allvar genom ömsesidig respekt. Möjlighet till reflektioner individuellt eller med någon kommer att ges under kvällen. 

Vid frågor eller större sällskap än fyra personer kontakta mig: info@mariaklein.se

Föreläsningen passar alla som vill berika sina relationer till barn. Föräldrar, pedagoger samt mor-och farföräldrar. 

Då föreläsningen hålls på en plats, Carinas kök, där portkod och hiss behöver användas rekommenderar jag att ni kommer i tid för att inte missa något. Föreläsningen startar 18.15. Vid behov av förstärkt ljud, mick och högtalare, får du meddela mig så att jag kan ordna det. 

Biljettpriset är 250 kr per person. Då jag gärna uppmuntrar flera att gå tillsammans erbjuder jag rabatt till två (kompisar/partners) som går tillsammans (parbiljett) samt kompisgäng på fyra stycken (kompisbiljett). Priserna är inklusive moms för privatpersoner.  

För att alla ska få ut så mycket som möjligt av föreläsningen lämnas barn och bebisar hemma. 

I pausen serveras kaffe/the och liten kaka som ingår i priset. 

Bokningen är bindande men inte personlig. Du kan vid förhinder överlåta biljetten till en vän. Om föreläsningen ställs in betalas hela avgiften tillbaka.

Ni är varmt välkomna!

"I ditt föredrag ger du kraft och skapar positiv känsla av möjlighet till förändring i rätt riktning. Du ger konkreta tips för genomförande och tilltro till egen förmåga till föräldrarna personligen." /Mamma och pedagog.

Du kan läsa på om Maria här