SVENSK MARKSERVICE SÖKER TRÄDGÅRDSARBETARE

Arrangör ARBETSFÖRMEDLINGEN FRÖLUNDA
Tid 2017-04-20 14:00
Plats Arbetsförmedlingen Frölunda Topasgatan 1, gothenburg
MARKSERVICE RESURS SÖKER TRÄDGÅRDSARBETARE
 

SVENSK MARKSERVICE  HAR REKRYTERINGSTRÄFF
TORSDAGEN DEN 20 APRIL KL 14.00


PLATS:
ARBETSFÖRMEDLINGEN FRÖLUNDA, TOPASGATAN 1


Gå in via länken och boka dig till träffen


https://simplesignup.se/event/94575


Obs! Begränsat antal platser 12 st ....


VI SÖKER NU TRÄDGÅRDSARBETARE/MASKINOPERATÖR TILL GÖTEBORG


Trivs du med att arbeta utomhus? Har du en känsla för maskiner? Vi söker säsongspersonal med start omgående. Tidigare erfarenhet av grönyteskötsel är inte ett krav så har du viljan att jobba fysiskt utomhus i sommar vill vi gärna träffa dig.
 
Maskinoperatör: Svensk Markservice vill arbeta för en kemikaliefri ogräsbekämpning och söker en maskinoperatörer/trädgårdsarbetare till vår Heatweed. Maskinen sprutar hett vatten med lågt tryck på ogräset, när det varma vattnet träffar plantan spricker cellerna och plantan tillsammans med roten dör. Maskinen är lätt att hantera och snäll mot kroppen. Du kommer att arbeta självständigt och sköta om maskinen därför värderar vi tidigare arbetslivserfarenhet.


https://www.youtube.com/watch?v=cjeC-688ZAU


Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att rengöra håra ytor, exempelvis kantsten, från ogräs/mossa med lågt tryck. Med maskinvana menar vi att du har en känsla för när maskinen låter konstigt och självständigt kan genomföra enklare service löpande. Du kommer att börja med en utbildning från leverantören av maskinen. Du kommer att arbeta runt om i hela Göteborg, och utgå ifrån vårt nya platskontor nära Frölunda Torg.
 
Trimmer: Vi söker 3 personer som ska trimma gräs heltid under sommarsäsongen. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och snygga till gräsmattorna efter åkgräsklipparna. Du bör ha ett gott lokalsinne, kunna läsa en karta och god fysik. Vi kräver ingen tidigare arbetslivserfarenhet utan går på personliga egenskaper. Vi söker en person till Västra Göteborg och 2 personer till Hisingen, det är meriterande om man känner till områdena geografiskt.
 
Arbetstiderna för samtliga tjänster är heltid vardagar 7-16. Tjänsten är en säsongsanställning april till september med god chans till förlängning i höst. Vi kan inte erbjuda någon semester under sommaren utöver enstaka dagar. Frågor om tjänsterna besvaras gärna via ansokangbg@markserviceresurs.se


Obs! Körkort och körvana är ett krav


Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.

Läs
gärna mer om arbetsgivaren på
www.svenskmarkservice.se


Intresserade sökande bokar sig till rekryteringsträff !!!

TORSDAGEN DEN 20 APRIL kl 14.00
Arbetsförmedlingen Frölunda, Topasgatan 1 , Västra Frölunda


Företaget ger en kort presentation och därefter får du chansen att lämna ditt CV samt tala en kort stund med arbetsgivaren !!


Begränsat antal platser 12 st.


Gå in via länken och boka dig till träffen

https://simplesignup.se/event/94575


Obs! Tag med CV!


För mer information ring till kontaktperson Cecilia Hellberg på Svensk Markservice Resurs tel. 0721-997980.