Sommarfest för Sveriges talare och moderatorer, 8/6

Arrangör Talarföreningen NSA Sweden
Tid 2017-06-08 18:002017-06-09 01:00
Plats Westmanska Palatset (entré Wallingatan 2), Stockholm
Biljett för icke medlem
600 kr + Moms
Biljett för medlem i Talarföreningen
400 kr + Moms

SOMMARTIDER HEJ HEJ

Efter en vår där vi från land och rike fått möta människor i vår roller som föreläsare och moderatorer är det dags att samla ihop oss och fira in sommaren tillsammans. Den 8 juni är det dags för en blommande afton där vi talarkollegor ges möjlighet att bubbla i sommarbål och klorofyll. Det blir en kväll när vi varvar middag, somriga tal med möjlighet att lära känna ännu fler som finns i vår eminenta förening. Vi hoppas innerligt att du vill komma.

TID
Den gröna gräsmattan rullas ut för dig 8 juni klockan 18.00.

MATEN OCH DRYCKEN
Vad är mer somrigt än en grillbuffé? Förvänta dig variation och goda smaker som ger oss energi att fortsätta våra talarresor på. Förutom mat erbjuds också en välkomstdrink, två enheter dryck samt dessert och kaffe och det finns möjlighet att själv köpa till vad du önskar i baren. Givetvis finns det alkoholfria alternativ.

KVÄLLEN
Vad är väl en sommarfest om inte tal och minnen som handlar om våra allra vackraste smultronställen? Eller en ton av Lasse Berghagens ”En kväll i juni” och därtill några skrattklingande lekar som får dig att blomma lite extra? Vi hoppas att du får en härlig kväll för själ och hjärta där smaker, samtal och några danssteg varvas i en färgstark konfetti.

TEMAT
Temat har du nog redan förstått, SOMMAR såklart. Klädsel: Sommarfin.

LOKALEN
Vart går denna fantastiska kväll av stapeln? Jo, i centrala city i Stockholm, Westmanska Palatset (entré Wallingatan 2). Denna afton har vi också innergården till vårt förfogande.

KOSTNADEN
400 kr exkl. moms för medlemmar i Talarföreningen inklusive välkomstbubbel, grillbuffé, två enheter dryck samt dessert och kaffe. Därutöver allt annat trevligt som kvällen har i sin solstråle. Är du inte medlem är du välkommen ändå och betalar då 600 kr exkl. moms.

ANMÄLAN
Varmt välkommen att anmäla dig idag. Först till kvarn gäller! Ut och shoppa nått blommigt sen, eller vad är sommaren klädd i för dig? Vi ses!
OSA senast 31 maj.


/Anna Almberg
Staffan Taylor
Eva Jarlsdotter
Claes Nyberg