Inbjudan Prognosseminarium

Arrangör Arbetsförmedlingen
Tid 2017-06-16 10:00
Plats Gullmarssalen, Munkedals kommunhus, Centrumtorget 5
Anmäl er senast 12 juni
 

Välkommen till ett seminarium om arbetsmarknadsutsikterna för Västra Götaland. Den 16 juni bjuder Arbetsförmedlingen in till seminarium för sin prognos för kommande år. Presentationen kommer att vara i Gullmarssalen i Munkedal och du är inbjuden att ta del av den. Med på träffen kommer press, representanter från Arbetsförmedlingen samt inbjudna gäster från kommun och näringsliv att vara.

Var: Gullmarssalen, Munkedals Kommunhus, Centrumtorget 5 När: 16 juni kl. 10-12 Arbetsförmedlingen har under våren intervjuat drygt 1 300 arbetsgivare i olika branscher runt om i länet. Resultatet är en unik prognos över förväntad sysselsättning och arbetslöshet, bedömning av branscher, brist- och överskottsyrken, kommande rekryteringsbehov och utmaningar som finns inom Västra Götalands arbetsmarknad.

Vi vill bjuda in Dig till ett seminarium där vi presenterar prognosen och tar upp aktuella frågeställningar såsom: • Vilka bristyrken finns det i Västra Götaland? • Vilka kompetenser är mest eftertraktade hos arbetsgivarna? • Har arbetssökande den kompetens som efterfrågas?

Efter presentationen kommer möjlighet till frågestund och diskussion. Vi bjuder på kaffe och fralla från 9.30. Välkommen!