Medlemsevent den 19 maj

Arrangör Forum Syd
Tid 2017-05-19 13:0017:00
Plats Saturnus Konferens Slussen AB 118 46 Stockholm, Sverige, Stockholm
Fullbokad
Anmälan till medlemsevent
 
Plats på reservlista
 

Workshop om påverkansarbete
med Brit Stakston


Digitaliseringen som många trott skulle bidra till demokratiutveckling och ge fler människor röster verkar nu få motsatt effekt. Antidemokratiska och populistiska aktörer över hela världen använder sig strategiskt av digital opinionsbildning. Angreppen mot demokratiska fundament såsom pressfrihet, yttrandefrihet och mötesfrihet ökar. Civilsamhällets aktörer står helt oskyddade. Det är hög tid att civilsamhällets aktörer rustar sig för kommande angrepp och använder den kraft som finns bland alla medlemmar inom dessa organisationer för att värna om demokratin. 

Fredagen den 19 maj kl. 13.00–17.00 på Saturnus Konferens Slussen arrangeras ett unikt event med fokus på påverkansarbete och opinionsbildning. Du som medlem har då chansen att få inspiration och konkreta verktyg för ett effektivt påverkansarbete. Genom en workshop som leds av Brit Stakston, mediestrateg och författare, kommer vi praktiskt diskutera hur vi som civilsamhälle och medlemmar i Forum Syd kan jobba tillsammans. Seminariet är kostnadsfritt men kräver att du föranmäler dig på denna sida. Då antalet platser är begränsat har medlemmar förtur fram till den 26 april. 

Vid frågor, kontakta sara.strandelldalius@forumsyd.org

Hitta till Saturnus Konferens Slussen: http://saturnuskonferens.se/hitta-hit-kontakt/

OBS: Seminariet är nu fullbokat, men du kan skriva upp dig på reservlistan och så hör vi av oss om det blir några avhopp.