Premiär! Kom och träffa 8 Universella Kommunikatörer som förmedlar budskap från Universum!

Arrangör Camilla Hosenfeld
Tid 2017-06-11 14:3017:00
Plats Hälsa Utan Gränser Idungatan 14, Stockholm
Premiär: 11 juni 2017
350 kr

Premiär!

Kom och träffa 8 Universella Kommunikatörer som förmedlar budskap från universum!

Den 11 juni 2017 är det premiär för dessa kraftfulla Universella Kommunikatörer att förmedla budskap från de medverkande universella ljusvarelserna!

Under denna dag kommer 8 Universella Kommunikatörer att tillsammans koppla sig samman och bjuda in sina egna universella team, och andra ljusvarelser, för att höja energierna och frekvenserna till gästerna. Gästerna kommer att bada i dessa välgörande och höjande energier och frekvenser under sessionen. Några av de Universella Kommunikatörerna försätts i transtillstånd när de förmedlar budskap medan andra ger budskap via sina andra mediala sinnen. De Universella Kommunikatörerna kommer att ta emot kärleksfulla och hjälpande budskap till människorna i stort och även ge individuella budskap till några av gästerna.

Vad är en Universell Kommunikatör?
En Universell Kommunikatör
är en certifierad person som gått terminsutbildningarna: "Utveckla dina mediala förmågor och stå i stadig kontakt med ditt universella team" & "Bli en Universell Kommunikatör". De Universella Kommunikatörerna är rena kanaler som arbetar med att förmedla budskap från universum, dvs. de ljusvarelser vi har med oss såsom bland annat guider och änglar.

De Universella Kommunikatörerna är:
Lisa Ånfalk, Pia Dolk, Ulrika Sundquist, Camilla Hosenfeld, Karin Olausson, Eva Ax, Susanne Ankarkrans, Anita Jansson

Varmt välkommen till en kraftfull, kärleksfull och välgörande dag!