Förortdubbeln 2017

Arrangör Löparakademin
Tid 2017-09-16 14:30
Plats Skärholmsloppet 20 maj 2017 (Skärholmen Centrum) Kistaloppet 16 sep 2017 ...
Förortsdubbeln 2017
450 kr

Välkommen till Förortsdubbeln

Skärholmsloppet 5 km 20 maj 2017 + Kistaloppet 10 km 16 september 2017 

Förortdubbeln 
* Resultatlista gällande förortsdubbeln
* Priser till de 3 främsta i dam och herr klass
* Utlottningspriser bland deltagarna i förortsdubbeln i samband med Kistaloppet.  

Skärholmsloppet lördag 20 maj, 2017
Vi erbjuder landets bästa femkilometerslopp. Med en spektakulär bansträckning genom SKHLM centrum, höghus och gröna naturstråk är Skärholmsloppet en perfekt utmaning oavsett ambitionsnivå.

Kistaloppet lördag 16 september, 2017
Spring genom Kista Galleria och vidare ut i Sveriges skönaste förorter. Banan är kontrollmätt och bjuder på en förstklassig löpupplevelse,


Gruppanmälan


Det går att anmäla upp till 10 personer till varje startgrupp åt gången. Är ni fler än 10 pers som vill anmäla er så rekommenderar vi vår gruppanmälan. Kontakta oss på info@loparakademin.se för ytterligare information om gruppanmälan och betalning via faktura. 


Regler och återbud 


Kistaloppet & Skärholmsloppet genomförs i enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler och deltagande sker på egen risk. 


Anmälda löpare som inte kan vara med på tävlingsdagen får tyvärr ej anmälningsavgiften tillbaka oavsett orsak (skador, sjukdomar, bröllop, mm) och det är inte möjligt att överlåta startplatsen till en annan löpare.


För dig som vill vara på den säkra sidan så erbjuder Folksam en försäkringsform som kallas Startklar. Vid tecknande av denna försäkring får tillbaka hela anmälningsavgiften om du visar upp ett läkarintyg som styrker att du inte kan deltaga. Läs mera på www.startklar.nu


Foton från Loppet 


Genom deltagande i Skärholmsloppet och Kistaloppet godkänner du att foton från loppet kan publiceras på bland annat hemsidan och sociala medier, samt att dessa kan användas i framtida marknadsföring av Löparakademins arrangemang. 


Arrangör 


Skärholmsloppet & Kistaloppet arrangeras av den ideella föreningen Löparakademin som bedriver ungdomsverksamhet med löpning som redskap för personlig utveckling. Löparakademin arrangerar även föreläsningsserien Think Big Lectures. Allt ev. överskott går till föreningens verksamhet. Läs mera på www.skarholmsloppet.se  www.kistaloppet.se och www.loparakademin.se

Plats

Skärholmsloppet 20 maj 2017
(Skärholmen Centrum)
Kistaloppet 16 sep 2017
(Kista Science Tower, Färögatan)