Hemlängtan: Rekryteringsdag med Luleåregionen

Arrangör Luleåregionen
Tid 2017-02-18 10:0016:00
Plats Scandic Haymarket, Stockholm
Antal personer
 

Hemlängtan är tillbaka efter höstens succé på Fotografiska med drygt 500 besökare och ett 30-tal företag som utställare och medverkande i programmet. 

Denna gång bjuder vi in till Scandic Haymarket, lördag 18 februari kl 10-16. Programmet är under uppbyggnad och presenteras senare. 

Företag med rekryteringsbehov är välkomna att delta som utställare. Denna gång kommer det även finnas chans att hålla miniföreläsningar för att presentera sitt företag till en mindre kostnad. Anmäl i nästa steg om ni är intresserade av detta.
Obs, miniföreläsningarna är nu fullbokade!

Varje utställande företag deltar till ett pris om 1950 kr exkl moms för en utställarplats. Platsen består av ett ståbord och mest troligt försöker vi undvika rollups även denna gång - för att så många som möjligt ska rymmas. Vi återkommer ang skyltningen av respektive företag.
Ev flyg och hotell bekostas av respektive företag.

Om ni önskar bo på Scandic Haymarket får ni 15% på boendet när ni uppger "Luleåregionen" vid bokning per mejl eller telefon. 

Efter avslutat event äter vi en gemensam middag tillsammans, till självkostnadspris, med utställare och representanter från Luleåregionen. Mer info om detta kommer..
 

Frågor? Kontakta projektledare Johanna Grimståhl, johanna@meramedia.se eller 070-393 92 22.

Läs mer om Luleåregionen på www.lulearegionen.se.