VÅGA PRATA 2017

Arrangör Hjärnkoll Stockholm
Tid 2017-03-28 13:00
Plats ABF-huset, Sveavägen 41, Z-salen, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

OBS! SEMINARIET ÄR FULLSATT!
Mejla ditt namn och kontaktuppgifter till lou.rehnlund@hjarnkollstockholm.se och skriv "RESERV" i ämnesraden, så sätter vi upp dig på reservlistan för återbud.

Den psykiska ohälsan ökar i samhället och är idag den främsta orsaken till sjukfrånvaro på jobbet. Även bland de yngre ökar den psykiska ohälsan och hälften av de unga i Sverige har psykosomatiska symtom. Hjärnkoll vill öppna upp för att våga prata om hur vi mår psykiskt och genom detta seminarium får ni inspiration till hur ni kan börja samtala på er arbetsplats.
 
Under denna eftermiddag får ni höra några av Hjärnkolls ambassadörer berätta om sina personliga erfarenheter av psykisk ohälsa på jobbet och ni får möjlighet att ställa frågor till dem. Ni får också möta Simon Kyaga, överläkare i psykiatri och forskare på Karolinska Institutet som forskat kring psykisk sjukdom och kreativitet. Eftermiddagen avslutas med Micael Dahlén, ekonomiprofessorn som gett “tänka utanför boxen” ett ansikte och som nu är aktuell med boken och showen “Kaosologi”.