Svåra samtal

Arrangör Smålandsstenar utbildningscentrum
Plats Smålandsstenar hotell & utbildningscentrum Centrumplan 11 333 31 Smålandsst...
2 oktober 2019
 

Utbildning för alla chefer och ledare som vill utveckla sin förmåga att hantera svåra samtal både på jobbet och i privatlivet.

Innehåll:
Alla behöver vi ibland genomföra svåra samtal. Säga upp någon, korrigera beteende, samtal om missbruk, prestationssamtal eller konflikthantering... För de allra flesta är det inte något vi längtar efter och ibland undviker vi dem därför helt. Ibland lämnar vi också samtal med en känsla av det inte riktigt blev som vi önskade. Så hur genomför man de svåra samtalen på ett bra sätt och hur får man alla parter att lämna samtalet med värdighet?

De flesta av oss har en tendens att överskatta vår egen kommunikationsförmåga och vi är därmed inte medvetna om de svagheter, risker för missförstånd och misstolkningar som alltid är inbyggda i en dialog. Hur ska vi egentligen någonsin kunna veta att vi förstått varandra - än mindre veta om vi verkligen är överens?

Under utbildningen Svåra samtal får du lära dig vilka inre processer som startas och pågår under just ett svårt samtal, hur olika personer kan tolka information på olika sätt och hur du kan minimera riskerna för missförstånd. Du får konkreta tips för att lyckas med dina svåra samtal. Ska man till exempel lägga känslorna åt sidan och ”hålla sig till saken”?

Utbildningen består av föreläsning varvat med samtal och övningar. Du kommer att få verktyg som hjälper dig att verkligen nå fram med ditt budskap och få bättre resultat, oavsett vilket innehållet är.


KOMMANDE KURSDATUM
2 oktober 2019 kl. 08.00-15.00


Kostnad:
3.600 kr.ex. moms. (faktureras direkt efter bokning)
I avgiften ingår frukost, lunch, fika och ev. utbildningsmaterial.

Plats:
Smålandsstenar hotell och utbildningscentrum
Centrumplan 11 
333 31 Smålandsstenar

Utbildare:
Camilla Saarinen, certifierad coach och DISC-profilanalyskonsult.

Vid frågor, kontakta utbildaren.
Telefon: 072-541 21 96
E-post: utbildning@smalandsstenarhotell.se

Plats

Smålandsstenar hotell & utbildningscentrum
Centrumplan 11
333 31 Smålandsstenar