Söder Runt 10 juni 2017

Arrangör Löparakademin
Tid 2017-06-10 19:45
Plats Södermalm , Stockholm
Söder Runt 10 juni 2017
400 kr

EFTERANMÄLAN PÅ PLATS PÅ DAGEN 10JUNI , CAMP PRO from kl 17.00 Kostnad 500sek kontant eller swish. Här anmäler du dig till den femte upplagan av Söder Runt.  Betalningen sker i samarbete med Simple Signup & Payson. Betalningen för Söder Runt sker tryggt och smidigt via kortbetalning eller genom din internetbank. Anmälan öppnar officiellt 14 november 2016 och är öppen t.o.m. 8 juni 2017. Du kan därefter även anmäla dig direkt på plats den 10 juni i mån av plats. 

I år tar vi emot max 1500 platser så anmäl dig i så god tid som möjligt.

Anmälan kostar 350sek fram tom 15 maj 2017 då priset stiger till 400sek fram till 8 juni 2017. 

Tävlings-PM publiceras på hemsidan en vecka innan loppet, samt skickas per epost måndagen den 5 juni till de som anmält sig innan 5juni. 

Gruppanmälan

Det går att anmäla upp till 10 personer till varje startgrupp åt gången. Är ni fler än 10 pers som vill anmäla er så rekommenderar vi vår gruppanmälan. Kontakta oss på info@soderrunt.se för ytterligare information om gruppanmälan och betalning via faktura. 

Limiterat erbjudande - startplats inklusive Söder Runt T-shirt (SLUTSÅLT) 

Regler och återbud 

Söder Runt genomförs i enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler och deltagande sker på egen risk. 

Anmälda löpare som inte kan vara med på tävlingsdagen får tyvärr ej anmälningsavgiften tillbaka oavsett orsak (skador, sjukdomar, bröllop, mm) och det är inte möjligt att överlåta startplatsen till en annan löpare.

För dig som vill vara på den säkra sidan så erbjuder Folksam en försäkringsform som kallas Startklar. Vid tecknande av denna försäkring får tillbaka hela anmälningsavgiften om du visar upp ett läkarintyg som styrker att du inte kan deltaga. Läs mera på www.startklar.nu

Foton från Loppet 

Genom deltagande i Söder Runt godkänner du att foton från loppet kan publiceras på bland annat hemsidan och sociala medier, samt att dessa kan användas i framtida marknadsföring av Löparakademins arrangemang. 

Arrangör 

Söder Runt arrangeras av den ideella föreningen Löparakademin som bedriver ungdomsverksamhet med löpning som redskap för personlig utveckling. Löparakademin arrangerar även föreläsningsserien Think Big Lectures. Allt ev. överskott går till föreningens verksamhet. 

Läs mera på www.soderrunt.se och www.loparakademin.se