UHSK 50år - Galamiddag med underhållning

Arrangör UHSK festkommitté
Tid 2016-11-26 18:00
Plats Studion; Umeå Folkets Hus, Umeå
3-rättersmeny / huvudrätt hjortrygg
 
3-rättersmeny / vegetarisk
 
3-rättersmeny / specialkost
 

Lördag den 26 november 2016 är det dags att fira UHSK med minnen från svunna tider, men också med blick på dagens satsningar. Vi hälsar alla som känner anknytning till UHSK välkomna oavsett om du är aktiv idag eller ej. 
Festligheten sker med en 3-rättersmeny inkl dryck. Det kommer även att finnas en bar där egna önskemål kan inköpas. Kvällens underhållare är bandet Slabang som spelar under middagen samt bjuder upp till dans därefter. Det kommer att presenteras gamla minnen i form av bilder samt tal från de olika sektionerna.

Program för kvällen:
18:00 Välkomstmingel
18:30 3-rättersmeny med underhållning av band samt talare


FÖRRÄTT: Tartar på fänkålsrimmad lax, lättrökt röding och forellrom som serveras med 65-graders ägg, hummer- och saffranscremé samt surdegskrisp. 
HUVUDRÄTT: Mjukbakad hjortrygg och potatiskaka, med karamelliserad rödlök och smak av vindelrökt fläsk. Med pumpapuré och consommé med körsbär, libbsticka och smålök. 
DESSERT: Rabarberkompott med smultronmosse och mandelkaka.


Efter middagen blir det musik och dans!

Frågor: om evenemanget samt om man har "minnesbilder" (foton o dyl) skickas digitalt till pederholmstrom@me.com. Även önskemål kring specialkost.

Anmälan: görs här på nätet - där ni uppger antal mat samt om ni önskar annan kost. Osa 20 november 2016. Vi har begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Betalning: 300kr/person senast 20/11. Information om hur du gör betalningen kommer med epost när du bokat färdigt här - klicka på länken "Kvitto" i din epostbekräftelse så får du Bg-numret.
Klädsel: Festligt

Varmt välkommen!   // UHSK Festkommitté