Master of Manifestation - Stockholm

Arrangör Annette Wendin
Tid 2017-03-11 09:002017-03-12 16:00
Plats Centralt i Stockholm, plats meddelas senare, Stockholm
Workshop 2 dagar
2800 kr

Vill du sluta vara ett offer för dina energikrävande tankar och uppleva sinnesro, glädje och överflöd? Vill du lära dig hur du kan styra din hjärna i stället för att den styr dig? Vill du veta hur du gör för att få allt du vill ha in i ditt liv? 


Ett tillfälle för dig som vill förstå hur du kan förändra dina begränsande tankar med lätthet och skapa det liv du vill ha utan mentala hinder. Du får det du beställer i luckan, så det gäller att veta vad du vill ha. Vi börjar där i den här kursen - att tona in på vad det är du vill. Skriv gärna önskelistan innan du kommer.

Vi har alla tillgång till tankens kraft och med rätt teknik kan du förstärka dina manifestationer och få förändring att ske omedelbart. Här lär du dig en snabb metod som slår the Secret med hästlängder.

I denna kurs lär du dig att få tillgång till din intuition - precis när du vill. Uppnå närvaro och fullständig sinnesro - precis när du vill. Fylla dig själv med ny energi - precis när du vill. När du har tränat upp din förmåga att hantera tekniken jag lär ut, kommer du att på 30 sekunder kunna förändra ditt tillstånd och transformera ditt liv.

Du lär dig också hur du kan ta reda på vilka begränsande uppfattningar du har om dig själv - och hur du blir av med det som begränsar dig - om du vill.

Många har gått i terapi i åratal för att få en sund tillit till sig själv och andra - från den här kursen har du den visheten med dig hem.

Det krävs inga förkunskaper mer än nyfikenhet, öppenhet för att det kan finnas en kraft större än vi själva och en sann vilja att skapa ett liv för dig själv i kärlek och glädje.