Marknadsföreningens lounge 19 oktober

Arrangör Marknadsföreningen i Skellefteå
Tid 2016-10-19 17:30
Plats Brygg CC, Skellefteå
Lounge
 

Lounge med temat transformation/förändring

Brygg CC onsdag 19 oktober

Samhället förändras ständigt och i en allt snabbare takt. Klyschigt men definitivt sant. Vårt Skellefteå är inget undantag – vi befinner oss mitt i en transformation. Vilken roll kan och vill du, ditt företag eller organisation spela i den?

Förändring och tillväxt behöver ständigt ny energi. Marknadsföreningens avsikt för det kommande året är därför att fortsätta att vara en dynamo som genererar kunskap och inspiration till sina medlemmar. Det är när människor möts som det händer något och årets lounger har det övergripande temat transformation/förändring, applicerat i den ­konkreta vardag som vi arbetar i. 

Välkommen till lounge med Media Evolution
19 oktober gästas vi av Magnus Thure Nilsson och Emma Estborn från Media Evolution i Malmö –  ett kluster och community som samlar 400 medlemmar inom näringslivet, akademin och det offentliga i södra Sverige. De möjliggör för organisationer och individer att dela, lära, tänka nytt och ställa om i det digitala skiftet, tillsammans.


17.30 Lounge: Föreläsning, samtal och mingel
(Brygg CC, uppe i Club)

Magnus Thure Nilsson och Emma Estborn berättar om Media Evolutions arbete – hur de utvecklar regionen och staden genom att mobilisera 400 organisationer. Huset Media Evolution City fungerar dessutom som mötesplats för 1000 personer dagligen och möjliggör en arbetslivsstil som ger avtryck i affärer och stadsutveckling.

Efter föreläsningen följer ett öppet samtal där alla Marknadsföreningens medlemmar bjuds in. Vilka lärdomar kan vi identifiera och vilka nyckelfaktorer tar vi med oss i fortsatt arbete?
Deltagande i loungen är kostnadsfritt för medlemmar i Marknadsföreningen Skellefteå. 

Det finns möjlighet att förhandsboka en buffé som serveras 17.30. Bokas här i anmälan och betalas på plats. Buffén är enkel men mättande och kostar 140 kr inkl moms. Dryck kan köpas i baren.


Vill du vara med? Anmälan till loungen senast 17 oktober. Dagen med Media Evolution innehåller även en intressant workshop där vi arbetar med transformation/förändring, både generellt och med specifikt Skellefteåperspektiv. 

Anmälan till workshopen senast 12 oktober. Information och anmälningsformulär hittar du här.

Välkomna!