Hur utvecklar du din inre kompass i en allt snårigare terräng?

Arrangör Föreningen Forum Livskunskap
Plats Ekskäret Klustret Mäster Samuelsgatan 36, 3 tr, Stockholm
Anmälningsavgift 19 okt 2016
100 kr

Hur utvecklar du din inre kompass i en allt snårigare terräng?
Fokus och kaos, stress och balans, motgång och medgång. Alltfler upplever att livet sällan är antingen eller utan snarare både och. Vår inre kompass behöver då och då kalibreras för att vi ska orka och bättre ta hand om oss själva.
Maria-Pia Gottberg och Cattis Olsén bjuder in till en workshop med fokus på hur du skapar utveckling i ditt liv. Du får prova på verktyg och metoder som kan hjälpa dig att hitta och bättre använda din inre kompass.’Livet erbjuder stundtals en rätt snårig terräng och för att inte gå vilse gäller det att kunna använda sina inre resurser på ett ändamålsenligt sätt. Kvällen inleds med en god middag mellan kl. 17-18.00 och sedan pågår workshopen fram till senast kl. 21.00 inklusive reflektion. Denna workshop arrangeras och stöds genom föreningen Forum Livskunskap och priset är därför endast 100 kr.

Datum och tid: 19 oktober kl 17-21
Plats: Ekskäret Klustret som är en ny samlings- och arbetsplats i Stockholms city för nyfikna sociala entreprenörer, samhällsaktörer, konsulter, forskare och andra som vill samverka för en medveten utveckling av individer, företag och samhälle.
Pris: 100 kr

Cattis Olsén är utbildad certifierad integrative 
coach och inom NLP som är metoder som 
hjälper oss människor att bli det vi vill vara. 
Hon är också auktoriserad dramapedagog 
och arbetar bla som pedagogisk handledare 
inom en kommun. Hon driver även 
konsultföretaget Marinda-Personligare 
utveckling och är verksam som föreläsare 
och utbildare.
Läs gärna mer på www.marinda.se
Utöver det driver hon och hennes familj en 
hästgård norr om Åkersberga


Maria-Pia Gottberg är lic Mental tränare och NLP Trainer och är verksam som föreläsare, utbildare och författare runt om i Norden. Hon har utvecklat Friendy som är ett koncept som hjälper barn att sätta ord på och handskas med känslor. Målsättningen är att sätta barns känslor och empati på agendan för att stärka psykisk hälsa och välbefinnande. Läs gärna mer på www.friendy.se