Lou Rossling och Christina Åkerberg, "Öppna Ditt hjärta"

Arrangör Bli Berörd
Tid 2016-10-19 18:30
Plats Ystad Saltsjöbad, Ystad
Trogna kunder: Lou och Christina, "Möten som berör!"
295 krLou Rossling och Christina Åkerberg, båda omtyckta och ofta anlitade föreläsare, kommer tillsammans att bjuda på sig själva och sina erfarenheter under rubriken:

"Möten som berör" 
med Lou Rossling och Christina Åkerberg 

"Kvällen kommer att beröra mycket av det som möter oss i livets berg och dalbana, glädje och sorg, liv och död, mod och rädsla, hopp och förtvivlan. Kort och gott en kväll, tänkt att beröra det som vi inte så ofta får utrymme att lyfta."


Christina Åkerberg - 
om konsten att våga vara olik och unik

Christina Åkerberg är socionom med 30 års yrkeserfarenhet. Idag egenföretagare och entreprenör med ett brinnande intresse för personlig utveckling. Hon vill skapa medvetenhet om varje människas unika potential både i privatliv och arbetsliv. Hon föreläser, utbildar och vägleder för sunda relationer, hållbart ledarskap och god hälsa. 
Denna kväll kommer hon bl.a att prata om möten och relationer kring ord som mod, rädsla, sårbarhet, sorg, ensamhet, tystnad och den svåra konsten att vara unik.


Lou Rossling-
om konsten att se möjligheterna både hos sig själv och andra

Lou Rossling är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare. Oavsett ämne och inriktning talar Lou direkt till våra hjärtan. Hon har en stor scenpersonlighet och inspirerar oss att ta tag i våra liv, att se glädjen och möjligheten hos var och en. Lou bjuder på sig själv och berättar om episoder ur sitt eget liv där öppenhet och positivism varit avgörande när rädsla och kontroll velat ta hand. Hon inspirerar oss att stärka våra självförtroende och vår förmåga att ta ansvar för vårt liv, våra val och våra relationer. 

Varmt välkomna!

Ett evenemang av Carina Månsson på Bli Berörd, som arrangerat ett 60-tal evenemang i olika storlek i Ystad. 
Evenemang som Berör!

Önskar Du / Ni faktura på betalningen, skicka mail till info@bliberord.com, ta gärna med kollegor och vänner så skapar vi en inspirerande kväll i fantastisk miljö!
0734-14 66 66