Julmarknad på Täby Park 2016

Arrangör Stockholmsmarknader AB för Täby Park
Plats Täby Park, Galoppfältet, 18367 Täby, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

Julmarknaden på Täby Park (f d Täby Galopp) 

En eko, reko, retro jul!

Bokningen är nu stängd, men säljer du något unikt som t ex ekologiska julkärvar eller har ett ljusstöperi så vill vi jättegärna att du kontaktar oss på info@stockholmsmarknader.se 


Här gör du en bokningsförfrågan om utställningsplats på Julmarknaden på Täby Park - en eko, reko, retro julDu kommer inom 7 dagar att få besked av arrangören om du fått plats på marknaden och i så fall en betalningslänk. Antalet platser är begränsat, så det kommer endast att finnas ett visst antal platser inom varje tema (se nedan).

I menyn till vänster väljer du platskategori samt antal platser du vill boka och klickar på knappen "Boka" för att ta dig vidare. Var noga med att beskriva ditt utbud så detaljerat som möjligt i din bokningsförfrågan. 

Vill du hellre betala mot faktura - kontakta oss: info@stockholmsmarknader.se 

Marknaden arrangeras på Täby Parks gårdsplan, framför huvudbyggnaden. Öppettiderna är kl. 11-15 lördagarna 26 november resp 3 december 2016.

TEMA FÖR MARKNADEN
Ledorden för denna julmarknad är Eko, Reko och Retro. Vi välkomnar säljare med eget utbud på något av marknadens fyra teman:

Ätbart: Lokala matproducenter, musterier, gårdsmejerier, bagerier etc

Växtlighet: Julblommor, kransar, julkärvar, julgranar etc

Hantverk: Du som säljer ditt eget hantverk (dvs INTE importerat, massproducerat etc)

Antikt & Retro: Antika julprylar och julklappar (INTE nytillverkade retroprylar, med antikt avses här t o m 70-talet)

Vi vill alltså ha utställare som säljer sådant de själva producerat (förutom på temat Antikt & Retro). Är du osäker på om ditt utbud passar på denna marknad? Kontakta oss innan du bokar plats: info@stockholmsmarknader.se 

PLATSKATEGORIER
Kategori 1: Endast för företag! Platsen består av ett fast bås om 3x3 meter med tak över. Ett bord ingår (150x70 cm). Platspriset är 350 kr.

Kategori 2: Endast för företag! Platsen består av en marknadsställning om ca 150x80 cm, inget tak över dessa platser utöver marknadsställningen. Platspriset är 250 kr.

Kategori 3: Egen ställning/monter. En plats om 3x3 meter. Inget bord e dyl ingår i denna plats, inget tak finns över dessa platser. Här ska du ta med dig egen marknadsställning/monter etc (EJ endast bord). Platspriset är 250 kr.

BOKNINGS- & BETALNINGSVILLKOR
Betalning av platserna sker efter att din bokningsförfrågan godkänts. Betalning ska ske inom 3 dagar från att din bokningsförfrågan godkänts. Du kommer att få en länk till betalsidan, där du kan betala för platsen med betalkort (VISA, MasterCard) eller Internetbank (Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken), över internet med Paysons säkra betalningsfunktion. OBS! Köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller. Köpt platsbiljett kan därmed inte återlösas eller bytas mot annan. Platsen går inte heller att överlåtas till annan utan godkännande från arrangören. Genom din betalning av denna platsbiljett accepterar du de villkor som gäller för att sälja på marknaden (se nedan). Alla uppgifter i bokningsformuläret ska uppges korrekt för att bokningen ska vara giltig. Om du har ett Paysonkonto kopplat till din mailadress, kommer du att få logga in med ditt lösenord. Du behöver dock INTE ha något Paysonkonto för att använda betaltjänsten.


SÄLJVILLKOR
* På denna Julmarknad är ledorden En eko, reko, retro jul. Utställare säljer på temana Ätbart, Växtlighet, Hantverk eller 
Antikt & Retro. Vi vill alltså ha utställare som säljer sådant de själva producerat (förutom på temat Antikt & Retro, där vi här avser t o m 70-talet och INTE nytillverkat retro) 
* Utställare får ENDAST sälja det utbud de uppgett vid bokningsförfrågan. Är du osäker på om ditt utbud passar? Kontakta oss!
* Arrangören förbehåller sig rätten att när som helst avvisa utställare som inte håller sig till säljvillkoren, eller på annat sätt är olämplig.
* Etablering för säljare mellan kl. 8 och 10.30 på marknadsdagen. Om man inte anlänt till kl. 10.30 riskerar man att förlora sin plats.
* Efter kl. 15, när marknaden är slut, packar alla ihop, städar sin plats, tar med sig osålda prylar och skräp hem. Det är inte tillåtet att lämna kvar några prylar elelr sopor på området.
* Alla ska ha packat ihop senast kl 17.30.


Läs mer om marknaden på  www.täbyparkjul.se

Mycket välkommen på Julmarknaden på Täby Park!


Kontakta oss på Stockholmsmarknader
Tel: 076-8966370     Epost: info@stockholmsmarknader.se

www.stockholmsmarknader.se