Köp signerat ex - Lev i din kraft

Arrangör HM Ivekrans Insiration AB
Tid 2016-12-31 19:00
Lev i din kraft
230 kr

Lagom till Bokmässan här i Göteborg den 24/9 kommer uppföljaren till Lev din dröm! Den nya boken heter Lev i din kraft och är en fördjupning om hur vi genom att bli medvetna om Universums naturlag attraktionslagen.

Lev i din kraft handlar om hur vi alla kan hitta vårt eget flöde och leva det liv vi önskar. Genom att vi blir medvetna om att allt vi sänder ut kommer till oss så kan vi göra mer medvetna val och förverkliga våra drömmar.
Lev i din kraft handlar om hur vi på alla plan i våra liv kan återta vår egen kraft och frihet.
Vi är alla födda att stråla vårt vackraste ljus men när vi växer upp så anpassas vi till samhällets förväntningar på oss, detta gör att vi tappar vår egen glöd och hamnar i det vi kallar ekorrhjulet. När vi hittar vår längtan, önskar och inspiration så kan vi börja förverkliga oss själva och våra drömmar!

Lev i din dröm ges ut i samarbete med Tidningen Nära och Egmont Publishing. Boken kommer finnas att köpa på www.tidningennara.se och senare även i bokhandlarna. 
Vill du förhandsbeställa ett signerat ex så beställer du ditt ex här så kommer jag skicka den till dig så snart den kommit, i början av oktober.

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena