Skrivkurs i Ljungskile 2016

Arrangör Ann Ljungberg Författarcoach och Ulrika Jannert Kallenberg
Tid 2016-07-07 13:002016-07-10 14:00
Plats Ljungskile Folkhögskola, other

Eventet stängt för nya bokningar

Vill du skriva om ditt liv – kanske en självbiografi eller en roman utifrån en specifik livshändelse? Då är det här en kurs för dig! 

Författaren Ulrika Jannert Kallenberg som har skrivit den självbiografiska romanen ”Döden ingen talar om” och författarcoachen Ann Ljungberg som hjälpt mer än 250 författare att bli publicerade leder skrivarkursen tillsammans för andra året. 

Under kursen kommer vi bland annat arbeta med följande ämnen: 
- Berättelsens struktur 
- Vad vill du att läsaren ska känna?
- Gestaltning och karaktärsfördjupning - när vad som hände och hur personerna agerade är självklart för dig
- Hur sann får man vara? Och vad kan man hitta på?
- Olika utgivningsmöjligheter
- Författarplattform

Du är välkommen med ett redan påbörjat manus eller med en idé som du vill arbeta vidare med. Vi arbetar både i grupp och individuellt under kursen och när du åker hem kommer du att ha med dig en plan att arbeta vidare utifrån. 

Pris för skrivkursen: 3900 kronor
Pris för boende:
enkelrum med helpension 3318 kr inkl moms
del i dubbelrum med helpension 2981 kr inkl moms
Betala 500 kr nu, resten faktureras.

Totalpris för kurs, enkelrum och helpension blir alltså 7218 kr inkl moms.

Totalpris för kurs, del i dubbelrum och helpension blir 6881 kr inkl moms.

Ev resa bokas på egen hand.


Sista anmälningsdag 1 juni.

Max 16 deltagare

Avbokningsregler:
Anmälan till kursen är bindande, men ej personbunden. Vid avbokning debiteras du enligt följande såvida du inte skickar en ersättare: 60–31 dagar före kursstart: 50 % av kursavgiften. 30–0 dagar före kursstart: 80 % av kursavgiften. Vid uppvisande av läkarintyg betalar du enbart anmälningsavgiften.

För frågor, kontakta:

Såhär tyckte deltagarna förra året: 

"Lagom blandning av undervisning, textprat och egna skrivövningar.
En omtumlande upplevelse med många fantastiska historier!
Har fått ordning på min struktur = mitt mål med kursen = full valuta med andra ord.
Jag är helt enkelt otroligt nöjd med kursen och med er två som oerhört proffsiga och gedigna ledare/lärare. Stort tack!/"Gunilla

"En inspirerande kurs ledd med värme och skärpa av två kursledare som kickstartat samtliga deltagare. Nu blir det skriva av!" Christer

"Jag tycker att det har varit en givande kurs. Jag har fått hjälp till struktur i mitt eget skrivande och fått ta del av andras texter. Allt har varit intressant. Jag har lärt mig mer än förväntat. Jag har varit förvånad över hur mycket både kursledning och deltagare delat med sig av.
Kursens upplägg har passat mig bra på det sätt den varit uppdelad mellan teori, skrivövningar, uppläsning och feedback. 
Jag hade stora förväntningar och de uppfylldes med råge." Lena

"Det här har varit en mycket givande, utvecklande, tröttande, slitsam kurs - i ordens mest positiva tolkning. Jag är mer än nöjd även om målet hittills inte är att skriva en bok. Bra, handfasta råd både skrivtekniskt och på det personliga planet.
Ni kompletterar varandra mycket bra som kursledare. Det har varit en öppen, tillåtande stämning. Kurslängden är bra. Jag uppskattar att vi har haft läsning i mindre grupper.
Trevlig kursgård. Det är en viktig poäng tycker jag att bo i internat en så kompakt kurs. Åker hem och flödesskriver! Tack!" Karin

"Jag känner mig mycket inspirerad att fortsätta skriva. Har fått handfasta råd och svar på mina frågor. Jag känner skrivlust igen!
Bra med så många skrivövningar inflätade i skrivpassen. Nu har jag varit på tre skrivarkurser i mitt liv. Denna var absolut bäst på grund av inspirationen den gav att gå vidare." Lizelotte

"Kursen har gett mig självförtroende att fortsätta skriva på det sätt som jag hade börjat. Jag har nu fått många verktyg att använda mig av. Aha-upplevelser. Underbart att sitta i grupp och läsa och lyssna på texter. Jag har vuxit!
Kursledarna kompletterar varandra på ett mycket bra sätt och det känns nyttigt att få lite olika input. Betyg på det hela: A,10p, MVG. Tack! Till ledare och alla deltagare." Vivi