Varför gör katten så? Föredrag med Susanne Hellman Holmström.

Arrangör Abyklubben & Abyvännerna
Tid 2011-05-29 14:30
Plats Folkkulturcentrum, Hjorthagen, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

S%C3%A5%20f%C3%A5r%20du%20pli%20p%C3%A5%20din%20katt

FÅTAL BILJETTER FINNS ATT KÖPA PÅ PLATS. PRIS 150:-


Abyklubben och Abyvännerna arrangerar gemensamt ett föredrag om kattens beteende. Plats: Folkkulturcentrum, Hjorthagen (Ta T-banan röd linje till Ropsten, uppgång Hjorthagen - lokal ligger intill T-baneuppgången)

Susanne Hellman Holmström är Sveriges första kattbeteenderådgivare. Hon har över 30 års erfarenhet av katter och kattuppfödning och berättar om olika problemkatter, hur problemen yttrade sig och hur de åtgärdades.

Föredraget kommer att ge dig många aha-uppleveler och skratt på vägen. En sak är säker, du kommer att se din katt med andra ögon eller kanske be den om ursäkt för att du inte har förstått den tidigare.

Du betaler din(a) biljett(er) med kredit- eller betalkort direkt här på sidan och får dina biljetter till den e-postadress du angett. Alla anmälningar är bindande. I övrigt hänvisar vi till köpvillkoren härunder. 

Skriv ut biljetten och visa upp den i dörren! 

OBS :: Enbart du som är medlem i Abyklubben eller Abyvännerna har rätt att köpa biljett till "medlemspris" (max 1 biljett per medlemskap). Om du köpt biljett till medlemspris utan att vara medlem måste vi be dig lösa medlemskap i Abyklubben på plats.