RöstYoga

Arrangör Value Life
Tid 2015-09-13 14:17
Plats Value Life, Storgatan 4, Kungsbacka
RöstYoga
275 kr

Ljud är vibrationer och eftersom vår kropp mestadels består av vätska fortplantar sig vibrationerna snabbt genom kroppen. Med hjälp av att ljuda kan vi hela och balansera vår egen kropp!

I röstyoga arbetar man med toning av vokaler och konsonanter, ofta knutet till enkla övningar från kundaliniyogan och med chanting av olika mantran. Dessutom arbetar man mycket med suckar och gäspningar, som är kroppens naturliga sätt att släppa på spänningar och få mer energi. Röstyoga är ett effektivt sätt att få stagnerad energi i rörelse, att ta plats i hela sin kropp och att få kroppen att klinga.

Kom, träffa och sjung med Singing Beings grundare, Maria Hagberg. Hon är en sånghälsoutvecklare vars passion är att hjälpa människor att må bra fysiskt och psykiskt genom sång. Maria har 5 års utbildning till musiklärare (inriktning sång och rytmik) och 8 års erfarenhet av att arbeta som sångpedagog. Hon har även vidareutbildat sig inom ”Feldenkrais och rösten” och röstyoga, vilka båda är metoder som sätter utforskande av kropp, röst och andning i centrum.
Fika ingår.

Du kan läsa mer på singingbeing.se