Hungriga hjärtan, Bruce på svenska - My Quiet Companion

Arrangör Kulturhållplats Hindås Station
Tid 2015-10-16 20:0023:59
Plats Hindås Station

Eventet stängt för nya bokningar

Hungriga Hjärta - En musikalisk afton med Bruce i baksätet

En “road trip” med Springsteens låtskatt i ny svensk skepnad, om livet, vägen och dess berättelser. Blod, svett och tårar. Gitarrer, röster och texter som handlar om oss alla. Har placeras The River i Norrland, Born to Run i Norrköping, Hungry Hearts på Andra Långgatan i Göteborg, och plötsligt berättar inte sångerna så mycket om den amerikanska drömmen utan om vara gemensamma drömmars skörhet, vår kärlekshunger och den ständiga längtan bort och hem.


My Quiet Companion är:
Sofia Ekberg – sång, gitarr
Patrick Rydman – sång, gitarr, slagverk
Henrik Cederblom – gitarr, sång

My Quiet Companion spelar på turné och gör workshops både i Sverige och utomlands. Med tre gitarrer, mandolin, dobro, stompboard och stämsång skapar de närvaro och sväng där man kan luta sig tillbaka och lyssna till låtarnas berättelser... Americana med en skandinavisk edge.

OBS! Om du bokar för flera personer:
Vi måste ha namn på alla biljetter till vårt medlemsregister. Om du vid beställningsögonblicket inte har eller kan allas e-post el. mobilnummer, fyll då istället i dina egna uppgifter i respektive fält.

Vanliga frågor:


FRÅGA: Får jag ingen biljett?
SVAR:
Nej, men du får ett kvitto på ditt köp till den e-postadress du uppger. Du finns sedan registrerad på en lista, vi bockar av ditt namn vid insläppet.

FRÅGA:
Tillkommer medlemsavgift?
SVAR:
Nej, medlemsavgiften är inkluderad i biljettpriset.

FRÅGA: Måste man vara medlem?
SVAR: Ja. På grund av vårt alkoholtillstånd för slutet sällskap måste vi kunna redovisa ett medlemsregister. När du har bokat dina biljetter, stämmer vi av ditt namn med vårt medlemsregister.

FRÅGA: Kan jag lämna ett frivilligt bidrag för att stödja kulturföreningen?
SVAR:
Ja tack! Se särskild "knapp" för detta.


FRÅGA:
Finns det mat att köpa?

SVAR: Mer information kommer om detta. (Ja, enklare tilltugg såsom snacks, liten osttallrik, paj m/sallad, kaka och kaffe.)

FRÅGA: Säljer ni alkohol?
SVAR: Som medlem (medlemskap ingår i biljettpriset) och om du är över 20 år, får du köpa öl eller vin innan föreställningen, i pausen och efter föreställningens slut.

FRÅGA: Kommer man in med rullstol och finns det handikapptoalett?
SVAR: Ja.

FRÅGA: Är det numrerade platser?
SVAR: Nej.

FRÅGA: När får man komma in?
SVAR: 30 minuter innan föreställningen börjar.

FRÅGA:
När stänger det?
SVAR: Det beror på hur lång föreställningen är och hur länge publiken vill stanna efteråt. Så länge personalen orkar och tycker det är kul, så är det öppet.  :)