Evelyn Jons

Arrangör Kulturhållplats Hindås Station
Tid 2015-11-06 20:00
Plats Hindås Station
Evelyn Jons
175 kr

Evelyn Jons signum är hennes mellansnack, hennes berättande.

Efter huvudroller i otaliga musikaler, solistframträdanden med de stora orkestrarna, turnéer med eget material och skivinspelningar är hennes repertoar minst sagt bred.
Pop, visa, jazz, musikal, egna låtar, känt och okänt om vartannat. Blir det rörigt? Otydligt? Inte det minsta! Jons historier från livet på och bakom scen, vardagsbetraktelser och färgstarka anekdoter bildar en röd tråd som ger varje låt sin självklara plats.

Läs mer och lyssna på www.evelynjons.com.

OBS! Om du bokar för flera personer:
Vi måste ha namn på alla biljetter till vårt medlemsregister. Om du vid beställningsögonblicket inte har eller kan allas e-post el. mobilnummer, fyll då istället i dina egna uppgifter i respektive fält.

Vanliga frågor:


FRÅGA: Får jag ingen biljett?
SVAR:
Nej, men du får ett kvitto på ditt köp till den e-postadress du uppger. Du finns sedan registrerad på en lista, vi bockar av ditt namn vid insläppet.


FRÅGA:
Tillkommer medlemsavgift?
SVAR:
Nej, medlemsavgiften är inkluderad i biljettpriset.

FRÅGA: Måste man vara medlem?
SVAR: Ja. På grund av vårt alkoholtillstånd för slutet sällskap måste vi kunna redovisa ett medlemsregister. När du har bokat dina biljetter, stämmer vi av ditt namn med vårt medlemsregister.

FRÅGA: Kan jag lämna ett frivilligt bidrag för att stödja kulturföreningen?
SVAR:
Ja tack! Se särskild "knapp" för detta.


FRÅGA:
Finns det mat att köpa?

SVAR: Mer information kommer om detta. (Ja, enklare tilltugg såsom snacks, liten osttallrik, paj m/sallad, kaka och kaffe.)

FRÅGA: Säljer ni alkohol?
SVAR: Som medlem (medlemskap ingår i biljettpriset) och om du är över 20 år, får du köpa öl eller vin innan föreställningen, i pausen och efter föreställningens slut.

FRÅGA: Kommer man in med rullstol och finns det handikapptoalett?
SVAR: Ja, men inte tillräckligt stor för permobil.

FRÅGA: Är det numrerade platser?
SVAR: Nej.

FRÅGA: När får man komma in?
SVAR: 30 minuter innan föreställningen börjar.

FRÅGA:
När stänger det?
SVAR: Det beror på hur lång föreställningen är och hur länge publiken vill stanna efteråt. Så länge personalen orkar och tycker det är kul, så är det öppet.  :)