Borstbindning

Arrangör Staden Malmös Hemslöjdsförening
Plats Form/Design Center Lilla Torg 9 , malmo

Eventet stängt för nya bokningar

Borstbindning

Borstbindarlegenden Inger Ohlsson har 70 års erfarenhet av yrket(!) och vi är väldigt glada över att hon vill besöka oss i Malmö tillsammans med Ronnie Axelsson från borstmuseet i Onslunda. Under kvällen får vi lära mer om borstbindningens historia och material samt prova på att binda en liten borste. Ta med ett eget handarbete då det kommer att uppstå väntetider då alla inte kommer kunna binda samtidigt.

Ledare: Inger Ohlsson & Ronnie Axelsson

Tid: 15 april kl 18-21

Plats: Form/Design Center

Kostnad: medlem SMHF gratis, medlem övriga hemslöjdsföreningar 50 kr, övriga 100 kr. Material tillkommer med 40 kr.

Bekräftelse: Kvitto från simplesignup.se kommer som bekräftelse på din anmälan och betyder att du har fått plats. Du som vill hänga med oss en stund innan hjälpa till med fika, stolar och bord och annat är garanterad plats (max 2 personer). Maila till stadenmalmoshemslojd@gmail.com

Bindande anmälan / avanmälan vid förhinder: Då det är hårt tryck på våra inspirationskvällar (kärt besvär!) släpper vi och därför våra platser till nästa inspirationskväll dagen efter föregående kväll. Anmälan är bindande. Det är viktigt att avanmäla sig om men inte kan komma då vi alltid har kö på folk som vill komma och slöjda! Meddela förhinder så fort som möjligt till stadenmalmoshemslojd@gmail.com så att din plats kan erbjudas till någon annan, dock senast måndagen 2 dagar innan kl 12.00, annars tas en kostnad på 100 kr ut.

Väl mött och varmt välkomna till oss!

OBS! Är anmälan stängd, är evenemanget fullbokat. Maila stadenmalmoshemslojd@gmail.com för att stå på reservlista. Meddela om du vill hjälpa till och därmed få garanterad plats.