Idea Talks 25 mars

Arrangör Give it forward
Tid 2015-03-25 18:00
Plats Grev Turegatan 30 www.summit.se, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

Välkomna till en fullspäckad IDEA TALKS kväll med banbrytande entreprenörer och ledare, som delar med sig av sina berättelser om vägen från idé till förverkligande. Kvällens tema är "Feel the fear and do it anyway". Kvällens moderator är Alexandra Pascalidou och talarna är Sven Hagströmer (finansman och känd från SVT Draknästet), Gudrun Schyman (partiledare FI), Kadim Akca (från hemlös till en av landets främsta multientreprenörer) och Angela Bermudez Svanqvist (fd. Gd Arbetsförmedlingen). Ingår bubbel, mat, fika och mingelfest i vackra lokaler på Summit STHLM.

”Inspirerande mötesplatser får idéer och möjligheter att växa”

Idea Talks är en inspirationsplattform för eventsmingel och föreläsningar. Vi bjuder in omvärldens mest inspirerande entreprenörer och ledare samt skapar mötesplatser för utbyte av banbrytande idéer. Varje delföreläsning är kort (ungefär 20 minuter) och syftar till att inspirera och få idéer att växa. Vår mission är att skapa inspirerande mötesplatser för utbyte av nya idéer från olika expertområden.  

”Vi tror på kraften att idéer kan förändra attityder, kontexter och möjligheter”

Konceptet på våra events är att kombinera banbrytande idéer med kreativa mötesplatser. Här får du lyssna på idéer som är värda att sprida, nätverka med berikande människor och njuta i kreativa miljöer som fyller dina sinnen med god mat och dryck. 

Läs mer på: http://www.giveitforward.se/idea-talks/

Vi förebehåller oss rätten till förändringar i programmet vid eventuell sjukdom eller annan orsak som ej går att förutse.