Låt oss träffas och prata om att leva ett friare liv!

Arrangör Anna Åberg, Nina Jansdotter, Cathrin Frisemo
Tid 2014-08-27 16:0018:00
Plats Mindfloor, http://mindfloor.se/, malmo
Låt oss träffas och prata om att leva ett friare liv!
100 kr

Föreställ dig att du är där du helst av allt vill vara. Du tar det lugnt, är avslappnad och är med de människor du helst vill vara med.
 
Din mobil plingar till och du har ett meddelande om din senaste försäljning. Du vet att din omsättning kommer att vara mer än nog den här månaden, precis som den varit under många månader. Du lutar dig nöjd tillbaka och ler åt att ha mer än ett års lön på banken.
Efter hårt arbete har du lärt dig allt om att driva webbföretag med automatiserade inkomster. Känslan är obeskrivlig! Du är i mål.

Anna Åberg och Chathrin Frisemo inleder med föreläsningar sedan är ordet fritt för att snackas om ett leva ett friare liv. 

Vi ses på Mindfloor i centrala Malmö.

Låt oss träffas och prata om att skapa ett friare liv!

Anna Åberg har levt på inkomster via webben i två och ett halvt år. Hon lever sitt drömliv, att resa världen runt, samtidigt som inkomsterna stadigt kommer in. 

Vill du ha mer frihet att resa, jobba från stugan, umgås mer med familjen eller ägna mer tid till ett intresse eller en hobby?
Automatiserade inkomster via webben ger dig frihet att leva ditt liv som du önskar!

Anna delar vad hon har lärt sig genom att leva som digital nomad och berättar hur du förbereder ditt företag för automatiserade inkomster. Därefter delar alla deltagare som vill erfarenheter, tips, drömmar och tankar om att leva ett friare liv.

Tänk om, tänk nytt, tänk digitalt!
Den påminnelsen behövs allt som oftast i det snabbt föränderliga samhälle och arbetsliv vi lever i just nu. 
Arbete- vad är det? Är en fråga som behöver lyftas och omdefinieras. Är att blogga och tjäna pengar att jobb? Dra in 56 miljoner kronor på att lägga upp spelklipp på YouTube- är det att jobba? Kanske vi behöver tänka försörjning istället för arbete för att tänka om och tänka nytt och inte hamna i gamla tankebanor.
Jobba platsoberoende blir allt mer möjligt för allt fler och som omdefinierar och omformar arbetsliv och våra livssituationer. Kontoret finns i telefonen, surfplattan och laptopen och med uppkoppling till nätet kan många av oss jobba oavsett var på jorden vi befinner oss.
Att ses IRL behöver vi göra men kanske på andra sätt, andra platser och i andra situationer.
Det finns allt fler och enklare verktyg i det digitaliserade livet och arbetslivet och några av dessa kommer jag också att ta upp.
Fram tills vi ses får du inspiration på www.wifl.se och du kan kontakta mig på cathrin@wifl.se eller via sociala medier som exempelvis Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn.