Smart hållbart Byggande 30-31 okt 2013, Sundsvall Timrå Airport

Arrangör CleanTech Region m partners
Tid 2013-10-30 11:302013-10-31 12:00
Plats Sundsvall-Timrå Airport (tidigare Midlanda) , Sundsvall
Smart hållbart bygg
3625 kr

Inbjudan

Till ”Smart hållbart byggande” med besök av PLUS-Energi HUS i återvunnet glas i Sundsvall 30-31 oktober på Sundsvall-Timrå Airport (Midlanda) flygplats.

Hus, byggnader och fastigheter konsumerar närmare 40 % av vår energi, idag finns lösningar som gör att vi kan bygga noll energi t.o.m. plus energi hus.

Välkommen till en lunch till lunch workshop om hur du bäst bygger Smart, hållbart, energieffektivt, fukt-, mögel- och brandsäkert med den bästa och senaste bygg- och materialtekniken och koncepten i världen.

Lär om byggmetoder och material, energieffektivisering av fastigheter, förnybar energi, smarta lösningar, samt besök hos av ett nybyggt Plus energi hus. Det blir även en utställning med ca 10-tal företag inom området. Platser finns kvar.

Vi kommer även att lyfta fram regionens alla projekt, som Norra Kajen, Storsjöstrand, Grönborg, Kvissleby projektet mfl. Ett mål är även att initiera ett nätverk inom Hållbart byggande och erfarenheter kommer att presenteras av ett nätverk som är igång. Mittuniversitetet deltar med sitt ekoteknik program och kommer att informera om sina aktiviteter.

Träffa, lyssna och diskutera med några av de bästa entreprenörerna och aktörerna inom området i världen.  Besök kommer att göras i ett helt nytt PLUS-Energi HUS med Koljern´s senaste prisbelönta koncept, helt byggt i återvunnet glas (foamglas). www.koljern.se

Koljern mottog pris som en av Sveriges bästa miljöinnovationer den 23 april på Sustainability day i Stockholm. http://greeninnovationcontest.se/press/

När: onsdag lunch till torsdag lunch 30-31 oktober. 

Plats: Sundsvall - Timrå Airport, (Midlanda) 

Tid: 11.30 – 13.00, 8-9 oktober (inkl fika, luncher)

Avgift: 2900: - exkl. moms (exkluderar middag och ev. övernattning på Södra berget).

Anmälan är bindande, kan överlåtas till kollega el annan person. 

Ladda ner program pdf https://app.box.com/s/3m1747oupk8e7zdp3469