Välkomna på nätverksträff och DigiMeet 4 sept i Göteborg

Arrangör GR/Digidels Kansli
Tid 2013-09-04 10:0015:30
Plats GR-huset, Gårdavägen 2, Göteborg (alldeles intill Nya Ullevi) , gothenburg
Anmälan DigiMeet 4 sept
 

Efter förra gångens succé kör vi på ännu ett DigiMeet. Den här gången åker vi till Göteborg och gör det tillsammans med GR (Göteborgsregionens kommunalförbund), riktigt kul!

Temat är språk (nyanlända, tillgänglighet, programmering för att nämna några exempel) - var kreativa när det gäller DigiMeet-delen :) Det viktigaste för oss är att så många som möjligt får berätta om sina digidel-projekt och dela med sig.

Huvudtalare på temat språk är Ann Katrin Agebäck, Direktör Centrum för Lättläst, Anders Nordh, SKL (Sveriges kommuner och Landsting) och Stojka Lakic från Digidel-projektet ULVIS.

På eftermiddagen delar vi med oss av våra erfarenheter, tankar och idéer under DigiMeet. De 16 första som anmäler ett talk, får prata! Först till kvarn gäller. Vi meddelar vilka som får plats ca en vecka innan. Det går utmärkt att komma och bara delta med. Ju fler vi blir - desto roligare!

Upplägg:
10.00 arrangör GR hälsar alla välkomna
10.15 Digidel
10.30 Stojka Lakic, ULVIS
11.00 Anders Nordh, SKL
11.30 Ann Katrin Agebäck, Centrum för Lättläst
12.00 LUNCH
13.00 DigiMeet - del 1 (6-8 talks, 5 min vardera)
14.00 FIKA
14.30 DigiMeet - del 2 (6-8 talks, 5 min vardera)
15.30 Slut

Boka din plats före den 1 sept! Evenemanget är kostnadsfritt! Vi bjuder på frukost, lunch och fika.

Du väljer själv om du vill lyssna eller prata på DigiMeet i samband med anmälan. När det gäller DigiMeet är det 5 minuter som gäller (Vi kan ta in max 16 korta talks)

Hitta till GR-Huset - här kan du kika på google maps

Om DigiMeet:
Under DigiMeet är det ni som är besökare som har chans att under avslappnade former fatta micken och dela med er av era erfarenheter, tankar och idéer på hur vi får med fler i den digitala gemenskapen.

DigiMeet är en "knytkonferens" där ni som deltagare skapar innehållet på plats. Ni kommer att få lyssna till deltagare som talar i ca 5 minuter och vi kommer att avsluta med möjlighet att under avslappnade former tala med varann och knyta nya spännande kontakter. Självklart går det lika fint att bara lyssna!