Säg hej då till people-pleasern

Arrangör Linn Sundlöf
Tid 2024-05-22 18:3019:30
Säg hej då till people-pleasern
 

Många säger automatiskt ja när någon frågar om hjälp. Vissa upplever också att det är svårt att säga vad de tycker och vill för att de är oroliga för vad andra ska tycka. Eller kan de känna sig stressade över vad andra ska tycka om dem och det de gör. 


Känner du igen dig?

När du har beteenden som att försöka komma överens med alla, automatiskt säga ja när någon frågar om hjälp eller att du offrar din vilja, dina önskningar, dina känslor för att göra andra glada och lyckliga kommer du bli stressad, tycka mindre om dig själv och det är mycket möjligt att du till slut blir sjuk av stressen.

För att
öka känslan av trygghet, att vara värdefull och fri behöver du vara medveten och öka klarheten om dig själv, hur du fungerar och vad du behöver för att stärka ditt välmående.

Efter webinaret kommer du ha fått kunskap och verktyg som du kan använda dig av för att börja stärka dig själv så du kan börja ta plats och stå upp för dig själv. Det här kan vara starten för dig att börja känna dig trygg i dig själv, att du duger och är tillräcklig precis så som du är.