Inbjudan informationsmöte Medborgardagen 25 maj

Arrangör Kultur- och fritid
Tid 2024-03-05 18:3020:00
Plats Stadshuset, Södertälje
Inbjudan informationsmöte Medborgardagen 25 maj
 

Den 25 maj blir det äntligen Medborgardag igen

Senaste gången vi arrangerade en Medborgardag var 2019 så nu längtar vi extra mycket efter samtal och möten mellan medborgare, ideella krafter, blåljuspersonal, politiker, tjänstepersoner och andra som är en del av att skapa det Södertälje vi vill vara en del av. Eftersom föreningslivet är en viktig del i kommunen hoppas vi att ni vill vara med och visa vad ni gör och kanske hitta fler som vill engagera sig.

Tisdagen den 5 mars kl. 18.30-20.00 är ni välkomna till ett informationsmöte i stadshuset där vi kommer att berätta om upplägget, bolla idéer och svara på era eventuella frågor. Anmäl gärna att ni kommer och hur många ni blir.

Det kommer vara aktiviteter både inne i stadshuset och i något närliggande område utomhus. Dagen kommer även innehålla underhållning och framträdanden av t ex El Sistema och Kulturskolan. Vi hoppas kunna locka minst 1000 personer som får möjlighet att möta representanter för kommunala kontor och bolag, politiska partier, polis, räddningstjänst, föreningsliv och andra delar av civilsamhället. 

Nytt för i år är även att medborgarskapsceremonin kommer genomföras i stadshuset under dagen. Då välkomnar vi speciellt alla som är bosatta i Södertälje och blivit svenska medborgare under 2023.

 

Om ni vet redan nu att ni vill delta och ställa ut så är ni välkomna att maila malena.wellander@sodertalje.se

Vill ni veta mer eller bolla idéer innan ni bestämmer er så hör gärna av er.

Tack och hoppas vi ses!

Malena Wellander

Projektledare

Södertälje kommun

Kultur- och fritidskontoret

Mobil: 073-5697486